Inloopmiddagen in Naaldwijk seizoen 2019-2020

In de regio Zuid-Holland komt OOK regelmatig bij elkaar om onszelf en elkaar te steunen bij het immense verdriet. Er is geen onderscheid in het verlies: het maakt niet uit op welke leeftijd je kind is overleden of op welke manier, je bent welkom. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer. Altijd informeel en veilig. Wanneer jij er behoefte aan hebt.

In seizoen 2019-2020 organiseren wij in Naaldwijk bij Inloophuis Carma (Dijkweg 21, 2671 GA Naaldwijk) weer een reeks inloopmiddagen. Je bent hartelijk welkom om aan een of meerdere middagen deel te nemen. De middag begint om half 2 en eindigt rond half 5. We hopen jullie daar te ontmoeten!

De middagen staan gepland voor deze zaterdagen: 5 oktober en 30 november 2019, 25 januari.

Helaas vervalt 21 maart in verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen. Check onze agenda om te zien of  6 juni 2020 nog doorgaat.

Aanmelden is prettig maar zomaar binnenlopen is ook goed. Wil je je aanmelden, of wil je eerst contact? Stuur ons een mailtje. Fijn als je erbij bent!

Hartelijke groeten van Claudia, Eleonora en Meriam.

Meer blogs

20 mei 2019

Gespreksgroep Noord 2019-2020

OOK-regio Noord start in september 2019 weer een gespreksgroep voor ouders van een overleden kind, eens in de drie weken in Leeuwarden. Onder leiding van Claasje en Hieke komt steeds een ander thema aan bod: bijvoorbeeld de crematie/begrafenis, of rouw en werk, of hoe gaat het in je eigen familie. Welkom.

Lees meer

24 februari 2017

Meriam’s zoontje (3) overleed aan hersenvliesontsteking

Meriam’s zoontje (3) overleed aan hersenvliesontsteking
“Hersenvliesontsteking is een wolf in schaapskleren”

Lees meer
Spring naar toolbar