Helpende handen, luisterende oren: iets voor jou?

Is de vrijwilligersdag OOK iets voor jou?

Zoals je misschien al weet, kan onze vereniging van bijna 1500 leden niet bestaan zonder vrijwilligers. Op zaterdag 26 november aanstaande wordt voor deze actieve groep dan ook de jaarlijkse vrijwilligersdag georganiseerd. Een speciale dag met een waardevol opgezet programma, om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Een ‘dankjewel’ voor die mensen die wat van hun tijd vrijmaken voor lotgenoten.

Is zo’n vrijwilligersdag iets voor jou?
Is het vrijwilligerswerk bij OOK iets voor jou?
Zou je maximaal twee uurtjes per week vorm willen geven aan troost, herkenning en perspectief, de pijlers waar onze vereniging voor staat? 

Op donderdagavond 10 november organiseren we vanuit het bestuur een vrijblijvende online bijeenkomst, waarin we informatie geven over het vrijwilligerswerk binnen OOK. We zijn namelijk op zoek naar mensen die onder andere meedenken binnen de werkgroep publiciteit, bijvoorbeeld over de inhoud en vormgeving van de digitale nieuwsbrief ‘Erbij’.
Ook in ons ‘bestuurlijk’ team zijn we op zoek naar versterking, zodat voor alle vrijwilligers de taken behapbaar blijven en te combineren zijn met het dagelijkse leven.

We willen in contact komen met leden die graag een (klein) steentje willen bijdragen om de Vereniging OOK gezond te houden. Voor lotgenoten door lotgenoten!

Zien we jou tijdens de online bijeenkomst? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in vóór dinsdag 8 november, dan krijg je de link van de bijeenkomst toegestuurd in de mail.

Dank je wel voor je aanmelding! We hopen je te ontmoeten op 10 november. En wie weet ben je zo enthousiast dat je meteen aanschuift op zaterdag 26 november, de Vrijwilligersdag!

Meer blogs

17 november 2021

Kijktip: OOK-vrijwilligers bij Jacobine Geel

Op zondag 21 november 2021 kun je kijken en luisteren naar Peter en Monica, vrijwilligers bij OOK en lotgenoten. Programma van Jacobine op 2 staat in het teken van eeuwigheidszondag.

Lees meer

24 mei 2022

OOK ledenpanel 7 maart 2022: wat vinden leden belangrijk?

OOK heeft haar eerste ledenpanel geraadpleegd. Wat vinden zij goed, wat kan beter aan de website, voorlichting, lotgenotencontact? Het bestuur van OOK gaat ermee aan de slag.

Lees meer