Gespreksgroep Noord-Nederland

Waardevol
Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je nog een keer jouw verhaal vertellen? Wil je samen met lotgenoten praten over thema’s als de begrafenis/crematie of over de manier waarop je omgeving reageert op jouw intense verdriet? Of allerlei andere zaken waar je tegenaan loopt?
Wij horen vaak dat gespreksgroepen zo ontzettend waardevol zijn voor lotgenoten. Bij de OOK proberen we elkaar te steunen omdat alleen lotgenoten écht weten wat het is om een kind te verliezen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we op zoek naar troost, herkenning en proberen we nieuw perspectief te vinden.

Meer info
Je kunt je nu aanmelden voor de gespreksgroep, die op 2 februari 2017 zal starten in het Noorden (de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe). We komen 1 x per maand  bij elkaar. De bijeenkomsten duren ca. 2 uur. Het idee is om de bijeenkomsten afwisselend bij de deelnemers thuis te houden, zodat de reistijd evenredig verdeeld wordt. Je bent van harte welkom.

Aanmelden
Voor meer informatie en je aanmelding kan je contact opnemen met [email protected]

Meer blogs

10 januari 2017

Recensie ‘Het is net alsof ik hier niet hoor…’

Resencie van het boek ‘Het is net alsof ik hier niet hoor…’ Na de zelfdoding van zijn dochter gaat een vader op zoek naar de signalen die er toch waren, samen met een psycholoog. Boek in briefvorm, met analyse van de signalen.

Lees meer

30 augustus 2016

Als je kind er niet meer is

Hoe verwerk je de zelfdoding van je kind? Regisseur Annelies Heesakkers, bevriend met ouders die dit meemaakten, laat in deze documentaire de veerkracht zien van mensen, en hoe zij na zo’n verlies verder leven.

Lees meer
Spring naar toolbar