Gespreksgroep Noord-Nederland van start

Waardevol
Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je jouw verhaal nog een keer vertellen of horen hoe anderen proberen de draad weer op te pakken? Wil je samen met lotgenoten praten over het afscheid, de begrafenis of crematie? Wil je met lotgenoten van gedachten wisselen over hoe je omgeving reageert op jouw intense verdriet, of andere zaken waar jij tegenaan loopt?

De regio Noord (Friesland, Groningen en Drenthe) start een gespreksgroep. Een gespreksgroep kan waardevol zijn voor lotgenoten. Bij de vereniging proberen we elkaar te steunen omdat alleen wij als lotgenoten écht weten wat het is om een kind te verliezen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we op zoek naar troost, herkenning en proberen we nieuw perspectief te vinden.

Meer info over de gespreksavond
De eerste bijeenkomst zal gehouden worden op maandag 25 september a.s. 19.00 uur. Omdat de regio groot is, wordt gewacht tot meer duidelijk is over het aantal aanmeldingen voordat er een locatie wordt gekozen. We proberen een centrale plek daarvoor vast te leggen. Meer informatie te verkrijgen via [email protected]. Het telefoonnummer is 0515 – 423892.

Meer blogs

13 augustus 2017

Hele programma Landelijke Dag op 16 september 2017 bekend

Op zaterdag 16 september organiseert vereniging Ouders van een Overleden Kind een dag gericht op ontmoeting. Deze dag is bedoeld voor alle ouders, broers en…

Lees meer

19 december 2016

UITNODIGING regio Noord voor wandelen met lotgenoten en trainen voor Sneeker Mar-athon

Samen lopen, praten over je overleden kind en een sportieve prestatie leveren.

Lees meer
Spring naar toolbar