Verplaatst naar januari 2021: Gespreksgroep in regio Noord

District Noord start een serie groepsgesprekken voor lotgenoten. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen wordt deze uitgesteld tot januari 2021. Aanmelden is nog mogelijk! Welkom.

UITNODIGING

Beste mensen/lotgenoten,

De werkgroep van District Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) start een nieuwe gespreksgroep. De bijeenkomsten zullen om de drie weken plaatsvinden in Leeuwarden*. Jij bent uitgenodigd om ook mee te doen.

Het programma ziet er als volgt uit:
Aanvang: met koffie/thee en een welkomstwoord, daarna een kaarsenritueel en we noemen de namen van onze kinderen. Aan de lotgenoten wordt gevraagd een foto mee te nemen van het overleden kind.

Het verliesverhaal van de lotgenoten staat centraal. Wat is jouw verhaal? Welke gedichten vind je mooi en wat heb je nodig om verder te gaan? Waar heb je moeite mee? Misschien verwacht de maatschappij teveel van je? Mocht je het de eerste keer moeilijk vinden om te praten, dan is het ook mogelijk om te luisteren, want ook het luisteren naar een ander verhaal kan steun bieden. Lotgenoten vinden vaak veel herkenning bij elkaar en kunnen emoties met elkaar delen.

Wij vinden het fijn als je voor aanvang nog even persoonlijk contact met ons opneemt per mail via [email protected] of per telefoon (0515-423892) zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Graag tot ziens!

Namens de regio Noord, Hieke de Vries

*Omdat de start is uitgesteld, worden de locatie, data en tijdstip van de gespreksgroep binnenkort opnieuw geplaatst.

Meer blogs

21 november 2017

Contactouder Noord vertelt haar verhaal

Hieke de Vries, contactpersoon voor de regio Noord van OOK (Groningen, Friesland en Drente) vertelde het verhaal van het verlies van haar dochtertje aan de…

Lees meer

3 juni 2020

Ouderweekend 2020

OOK organiseert elk jaar een weekend voor lotgenoten in een warme, veilige omgeving. Doe je verhaal en vindt zo herkenning en troost bij elkaar.

Lees meer