Gespreksgroep in Brabant vanaf najaar 2020

Beste mensen/lotgenoten,

Ook de regio Brabant start in november 2020 met een gespreksgroep. Er worden acht tot tien bijeenkomsten gepland. Jij bent hartelijk welkom om mee te doen. De exacte data, tijdstippen en locatie volgen nog.

Elke bijeenkomst ziet er zo uit:
Bij aanvang is er koffie/thee en een welkomstwoord, daarna een kaarsenritueel en we noemen de namen van onze kinderen. Aan de lotgenoten wordt gevraagd een foto mee te nemen van het overleden kind.

Het verliesverhaal van de lotgenoten staat centraal. Wat is jouw verhaal? Welke gedichten vind je mooi en wat heb je nodig om verder te gaan? Waar heb je moeite mee? Misschien verwacht de maatschappij teveel van je? Mocht je het de eerste keer moeilijk vinden om te praten, dan is het ook mogelijk om te luisteren, want ook het luisteren naar een ander verhaal kan steun bieden. Lotgenoten vinden vaak veel herkenning bij elkaar en kunnen emoties met elkaar delen.

Wij vinden het fijn als je je per mail aanmeldt. Daarna hebben we nog persoonlijk telefonisch contact om je vragen te beantwoorden en meer te vertellen over de inhoud, data etc.  Onze mailadressen en nummers staan hieronder.

Graag tot ziens!

Namens de regio Brabant,

Anja Paalvast, [email protected], 06-44620077
Jan de Beer, [email protected], 06-21863791

Meer blogs

21 oktober 2020

Verplaatst naar januari 2021: Gespreksgroep in regio Noord

Vanaf november 2020 organiseert de regio Noord van de vereniging Ouders Overleden Kind een gespreksgroep. Centraal staat het verliesverhaal. De bijeenkomsten zijn eens per 2 weken in Leeuwarden, op dinsdag.

Lees meer

3 juni 2020

Communicatietraining 2020

Overweeg je om als vrijwilliger voor OOK actief te worden? Doe mee aan de trainingen die de werkgroep trainingen vanaf november organiseert.

Lees meer