Gespreksgroep regio Gelderland start najaar 2022

In het najaar van 2022 gaat er in Nijmegen weer een gespreksgroep van start. Deze gespreksgroep zal plaatsvinden op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De eerste bijeenkomst is op woensdag 16 november. 

De data zijn:
2022: 16 november, 30 november, 14 december
2023: 11 januari, 25 januari, 8 februari, 1 maart en 22 maart.
De locatie is De Bloesemboom Nijmegen (www.debloesemboomnijmegen.nl).

Op deze 8 woensdagochtenden gaan we met elkaar in gesprek over onze geliefde overleden kinderen en over alles wat er sindsdien op ons pad komt. Samen overleggen we waar de behoefte ligt en geven we vorm aan de inhoud van de bijeenkomsten. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld; het afscheid, wie was je kind, je omgeving, je relatie, alle emoties, spiritualiteit, betekenisgeving, arbeidsleven, rituelen en bijzondere dagen.

We delen door met elkaar in gesprek te gaan, maar ook door muziek, gedichten en de stilte.

De groep wordt begeleidt door Joke en Lieske, beide lotgenoten. Joke’s dochter Afiya overleed in 2017 op 23-jarige leeftijd en Noa, de dochter van Lieske was 6 toen ze overleed in 2015. Joke en Lieske dragen samen zorg voor een veilige en ongedwongen sfeer, waarin ruimte is voor (h)erkenning en samen delen.

Woon je in Gelderland  of vind je de afstand naar Nijmegen te overbruggen en heb je behoefte aan lotgenotencontact, voel je welkom!

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected] of [email protected].

Aanmelden doe je via onderstaand formulier:

Meer blogs

5 juli 2022

VOL – Gespreksgroep in Hengelo start oktober 2022

Doe mee aan de gespreksgroep van OOK-regio Oost. Meld je aan voor waardevolle groepsgesprekken met lotgenoten.

Lees meer

4 juni 2022

VOL – Gespreksgroepen in Friesland en Drenthe vanaf september 2022 (8 bijeenkomsten)

De gespreksgroepen van Friesland en Drenthe zitten vol, die voor Groningen start in 2023. Meld je vast aan! Bedoeld voor leden van OOK.

Lees meer