Daan de Waal: ‘Geniet van het leven!’

Vorig jaar (2017) overleed Daan, de zoon van Erik de Waal en Tanja van de Kemp. Hij werd 18. Een epileptische aanval veroorzaakte een ongeluk: Daan viel hierdoor van zijn fiets, gleed in het water en overleed. Zijn overlijden maakte veel los in hun woonplaats Weesp, waardoor de media ook berichtten over zijn overlijden en uitvaart. Nu, een jaar later, staat er weer een mooi artikel in de lokale krant ‘Weesper Nieuws’ over Daan. Reden: hij was een heel sociale jongen die veel mensen kende. Hij wordt gemist. Een steun voor Erik en Tanja. Zij zijn nog steeds heel verdrietig maar putten steun uit twee boeken die werden samengesteld door vrienden van Daan.

Daan’s graf wordt gemarkeerd door hout. Daarop: een QR-code, die je door leidt naar de website van Daan: www.ikbengewoongeweldig.nl, naar een van Daan’s vele uitspraken. Daan’s ouders willen met de site laten zien hoe waardevol zij het vinden dat Weesp nog steeds om hen heen staat in dit verlies. Via appjes, live contact en via de boeken weten zij dat ze niet alleen zijn in hun verdriet en gemis. Ook zijn Facebookpagina is nog bereikbaar.

Meer blogs

21 november 2017

Contactouder Noord vertelt haar verhaal

Hieke de Vries, contactpersoon voor de regio Noord van OOK (Groningen, Friesland en Drente) vertelde het verhaal van het verlies van haar dochtertje aan de…

Lees meer

6 oktober 2016

Haar afscheid was een feestje waar ze zelf graag bij was geweest

Op haar 6e overleed Larimar. Voor moeder Daphne stond vast dat haar organen beschikbaar waren voor orgaandonatie.

Lees meer
Spring naar toolbar