Communicatietraining 2018

Oproep: start communicatietraining in het najaar

  • Overweeg je om je als vrijwilliger voor lotgenoten te gaan inzetten?
  • Of wil je eerst onderzoeken of dat iets voor je is?

Voor iedereen die overweegt om als vrijwilliger voor OOK actief te worden, organiseert de werkgroep trainingen vanaf november weer een communicatietraining. Aan de orde komen ondermeer: waar sta je zelf in je eigen proces, het voeren van gesprekken en het leiden van gespreksgroepen.

De training duurt vier hele zaterdagen en wordt gehouden in De Bron in Amersfoort. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en reiskosten worden vergoed. De trainingsdagen zijn 10 november en 8 december 2018, 23 januari en 2 februari 2019.

Ongeveer een half jaar na het afsluiten van de training wordt in overleg met de deelnemers een terugkomdag gepland, om ervaringen te delen.

Voor meer informatie en om je op te geven kun jeĀ contact opnemen met de werkgroep Trainingen.

Als je je al eerder bij ons hebt aangemeld voor deze training en daarvan een bevestiging hebt ontvangen, hoef je je niet nogmaals op te geven.

Dank voor je interesse!
De werkgroep trainingen
Aart, Beate en Marja

 

Meer blogs

21 november 2017

Contactouder Noord vertelt haar verhaal

Hieke de Vries, contactpersoon voor de regio Noord van OOK (Groningen, Friesland en Drente) vertelde het verhaal van het verlies van haar dochtertje aan de…

Lees meer

12 juli 2018

Interesse in gezinsweekend 2019

OOK en Achter de regenboog willen samen een weekend organiseren in 2019, voor ouders, broers en zussen van overleden kinderen. Meld je aan als je interesse hebt!

Lees meer
Spring naar toolbar