‘Verdriet in de ogen kijken’ overhandigd aan lotgenoot en staatssecretaris Paul Blokhuis

Op maandag 1 november 2021 overhandigde de redactie van het boek ‘Verdriet in de ogen kijken’ een exemplaar aan staatssecretaris Paul Blokhuis. Er volgde een zeer persoonlijk gesprek over het verlies. Paul Blokhuis en zijn vrouw verloren in 2018 hun dochter Julia. Hij reageert op het bezoek:
Vandaag ontving ik ‘Verdriet in de ogen kijken’, van de vereniging Ouders Overleden Kind. OOK steunt al 40 jaar ouders die een kind verliezen. Dank voor het waardevolle gesprek over het verdriet en de liefde die we samen delen. En veel dank voor jullie belangrijke werk.

Foto boven: Paul Blokhuis staat tussen Aart, Lilly, Elle en Marja, allen lotgenoten en actief binnen vereniging Ouders Overleden Kind.

Bestel jouw boek hier.

Meer blogs

23 oktober 2021

Boek ‘Verdriet in de ogen kijken’, bij 40-jarig bestaan

Bij het 40-jarig bestaan van de vereniging Ouders Overleden Kind is het boek ‘Verdriet in de ogen kijken’ uitgebracht. Lees de verhalen van lotgenoten met updates waarin de ouders vertellen: hoe is het nu? Bestel jouw boek hier.

Lees meer

27 oktober 2021

Fotoalbum: Verbinding in verlies, 23 oktober 2021 in Zeist

Fotoalbum, fotoverslag van ‘Verbinding in verlies’, bij het 40-jarig bestaan van OOK op 23 oktober 2021. Deze dag werd gehouden in Woudschoten, Zeist. Foto’s zijn gemaakt door Carlo en Marleen Bouwman-van Echtelt.

Lees meer