Blog

29 juni 2020

Gespreksgroep in regio Noord 2020-2021

Vanaf oktober 2020 organiseert de regio Noord van de vereniging Ouders Overleden Kind een gespreksgroep. Centraal staat het verliesverhaal. De bijeenkomsten zullen in Leeuwarden zijn, door de week.

Lees meer

22 juni 2020

Podcast: schrijven en dichten

In deze podcast vertelt gastvrouw Marleen over schrijven en dichten. deel je gevoel met het papier als lotgenoot bij ouders overleden kind voor troost, herkenning en perspectief.

Lees meer

13 juni 2020

Podcast: wolkenvriendjes

In de serie podcasts van OOK interviewt Marleen Debbie Mulder. Zij is moeder van Daan, die na vier maanden plots overleed. Daarna kregen zij en…

Lees meer

11 juni 2020

Podcast: Marleen in Lonneke’s kamer

In de serie podcasts: Marleen in Lonneke’s kamer, een stille getuige van haar wensen en toekomstdromen: van de landkaart en haar boekenkast.

Lees meer

9 juni 2020

Podcast: Marleen vertelt over haar initiatief

In deze tijd van corona is samenkomen lastig. OOK biedt via een serie podcasts troost en perspectief. Marleen vertelt over dit initiatief. Luister en doe mee.

Lees meer

5 juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

De juni-nieuwsbrief is verschenen, bedoeld voor leden, donateurs en geïnteresseerden van de vereniging. Lees hem terug of meld je aan als ontvanger.

Lees meer

5 juni 2020

Forum weer online

OOK biedt je weer de mogelijkheid via het online Forum met elkaar in contact te zijn. Via het online forum kun je als lid van OOK zelf contact zoeken met andere lotgenoten. Contact maken kan door het sturen van persoonlijke berichten, het starten van of reageren op topics, of door het aanmaken van groepen.

Lees meer

4 juni 2020

Nieuw: vrijwilligersco├Ârdinatoren bij OOK

OOK heeft twee vrijwilligerscoorsdinatoren aangesteld. Zij maken het werk van en voor de vrijwilligers eenvoudiger. Leer ze kennen!

Lees meer

3 juni 2020

Ouderweekend 2020

OOK organiseert elk jaar een weekend voor lotgenoten in een warme, veilige omgeving. Doe je verhaal en vindt zo herkenning en troost bij elkaar.

Lees meer

3 juni 2020

Communicatietraining 2020

Overweeg je om als vrijwilliger voor OOK actief te worden? Doe mee aan de trainingen die de werkgroep trainingen vanaf november organiseert.

Lees meer