workshop ‘Troostvol Tekenen – Verbinding in liefde’

Datum/Tijd
zaterdag 04 december
13:30 - 16:00

Locatie
Kulturhus de Rietborgh
Borgsche Rieten 15
Terborg

De dagen worden korter, en in december kunnen de dagen zo extra donker aanvoelen als je rouwt. Er lijkt een grote tegenstelling tussen de buitenwereld (de reclames met gezellige familietafereeltjes)…en je binnenwereld, waar je misschien nog wel meer dan ooit je kind mist. Juist nu vind jij het misschien fijn om lotgenoten te ontmoeten.  

Tekenen is troostvol. Als je tekent, maak je verbinding met jezelf. Met eenvoudige lijnen kun je al heel mooie kunstwerkjes maken. En kleuren is net als mediteren. Rustgevend. Troostvol.
‘Verbinding in liefde’ . Jij en je kind. Twee harten met elkaar verbonden, verweven. Rouw verweven in je leven is liefde verweven. Voor altijd in je hart.

‘Ik heb nog nooit getekend, kan ik dan wel meedoen?’
Jazeker! Uitgangspunt bij deze workshop: een leeg vel papier en potloden, krijt en stiften. Je wordt stap voor stap begeleid in het maken van je tekening ‘Verbinding in liefde’.

De workshop wordt gegeven door Wilma Koolstra, beeldend kunstenaar en creativiteitscoach bij rouw, en vooral: moeder van Robbin. (lotgenoot). Wilma maakte ook het boek ‘Kan ik iets voor je doen?‘.

Praktische informatie:
Je bent welkom in Terborg (vlakbij Doetinchem), in het Kulturhus de Rietborgh.
Adres: Borgsche Rieten 15, 7061 ZM Terborg
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Er kunnen maximaal 12 personen aan deze workshop meedoen. Aanmelden doe je via het formulier hieronder.

  • De workshop staat alleen open voor leden. Ben je nog geen lid? Je kunt via de website jezelf direct als lid aanmelden, dan kun je ook deelnemen.
  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 20 in.
    Neem je iemand mee? Fijn als je dat aangeeft.

Meer evenementen

12 december 2021

Inloopmiddag / Wereldlichtjesdag Zuid-Holland

Welkom aan lotgenoten bij onze inloopmiddag in inloophuis Carma, Naaldwijk. Een middag met herkenning troost en perspectief. Ditmaal speciaal aandacht voor Wereldlichtjesdag (daarom een keer op zondag).

Lees meer

19 maart 2022

Landelijke dag 2022

Op 19 maart 2022 organiseren we de landelijke dag, in Nijkerk. We hopen je dan te ontmoeten! Lees hier het programma, dat plaatsen we begin 2022.

Lees meer