Inloopmiddag en Wereldlichtjesdag in Naaldwijk 2020

Datum/Tijd
zondag 13 december
Hele dag

Locatie
inloophuis Carma
Dijkweg 21
Naaldwijk
Zuid-Holland

Bijzondere Wereldlichtjesdag in Naaldwijk van 15.30-21 uur

Lieve mensen,

In het seizoen 2020-2021 organiseert de regio Zuid-Holland van OOK weer regelmatig een bijeenkomst. We doen dit om onszelf en elkaar te steunen bij het immense verdriet. Er is geen onderscheid in het verlies: het maakt niet uit op welke leeftijd je kind is overleden of op welke manier, je bent welkom. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer. Altijd informeel en veilig. Wanneer jij er behoefte aan hebt.

We komen bij elkaar in het Carmahuis te Naaldwijk.
Bij veel animo maken we twee of drie  groepen, die dan in verschillende ruimtes zitten, zodat we gepaste afstand van elkaar kunnen houden. Graag zouden we willen polsen of jullie hier interesse voor hebben. Dus als je mee wilt doen,  geef het dan door via de app (06 4312 8502), of mail naar west@oudersoverledenkind.nl.
We organiseren de komende inloopmomenten op deze middagen:
– zondag 13 december: Wereldlichtjesdag, dan komen we samen om 15.30 uur en in de avond tot 21.00 uur
– zaterdag 13 februari 2021
– zaterdag 10 april 2021
– zaterdag 12 juni 2021

Coronamaatregelen

Let op: deze activiteit is onder voorbehoud van aanvullende maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In elk geval vragen we je:

  • Altijd anderhalve meter afstand houden
  • Handen wassen bij binnenkomst
  • Thuisblijven bij klachten zoals verkoudheid – lees verder op de website van het RIVM bij twijfel.

Hartelijke groeten van Claudia en Meriam.

Meer activiteiten

19 december 2020

Decembermiddag met Marinus van den Berg

Op zaterdag 19 december organiseert OOK tussen 13.30-16.30 uur een lotgenotenbijeenkomst in Het Centrum in Nijverdal. Marinus van den Berg houdt de inleiding. Marinus van den Berg werd in 1947 in Wijhe (Overijssel) geboren. Hij bezocht het kleine seminarie te Zenderen en studeerde vervolgens aan de Katholieke Theologische Hogeschool Utrecht en aan de Universiteit van […]

Lees meer
Spring naar toolbar