Inloopmiddag en Wereldlichtjesdag in Naaldwijk 2020

Datum/Tijd
zondag 13 december
Hele dag

Locatie
inloophuis Carma
Dijkweg 21
Naaldwijk
Zuid-Holland

Bijzondere Wereldlichtjesdag in Naaldwijk van 15.30-21 uur

Lieve mensen,

In het seizoen 2020-2021 organiseert de regio Zuid-Holland van OOK weer regelmatig een bijeenkomst. We doen dit om onszelf en elkaar te steunen bij het immense verdriet. Er is geen onderscheid in het verlies: het maakt niet uit op welke leeftijd je kind is overleden of op welke manier, je bent welkom. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer. Altijd informeel en veilig. Wanneer jij er behoefte aan hebt. Op 13 december staan we stil bij Wereldlichtjesdag.

Enkele rondes op de middag
We komen die middag bij elkaar in het Carmahuis te Naaldwijk. Wij willen bij de bijeenkomst rekening houden met de maatregelen vanwege corona. Dit betekent dat we in de woonkamer met niet meer dan 4 mensen mogen zijn. Er is ook een tweede ruimte en daar mogen we ook met maximaal 4 mensen zijn.

Daarom stellen wij voor om in shifts bij elkaar te komen, van anderhalf uur per keer.

Pannenkoek, muziek, kaarsjes, foto’s, gedichten¬†
In die anderhalf uur geven we de mogelijkheid om met elkaar een pannenkoek te bakken in herinnering aan je kind. Waarvoor je zelf beleg mee kan nemen wat je kind lekker vond. Ook zullen we kaarsjes branden en naar gedichten en muziek luisteren. We hopen dat jullie ook muziek en gedichten aandragen. Geef wel van te voren door als je muziek of een gedicht meeneemt, dan maken wij een programma.
Indeling in de middag
De tijdsspanne is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. We willen de mogelijkheid bieden voor iedereen om te komen. Wij zien uit naar jullie reacties.
Inschrijven kan
– 14.30 – 16.00 uur
– 16.30 – 18.00 uur
– 18.30 – 20.00 uur
Je kan je aanmelden via de mail west@oudersoverledenkind.nl of via WhatsApp (06 4312 8502). Geef het gekozen tijdstip ook even door.
Liefs Meriam, Eleonora en Claudia
We organiseren de komende inloopmomenten op deze middagen:
– zaterdag 13 februari 2021
– zaterdag 10 april 2021
– zaterdag 12 juni 2021

Coronamaatregelen

Let op: deze activiteit is onder voorbehoud van aanvullende maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In elk geval vragen we je:

  • Altijd anderhalve meter afstand houden
  • Handen wassen bij binnenkomst
  • Thuisblijven bij klachten zoals verkoudheid – lees verder op de website van het RIVM bij twijfel.

Meer evenementen

19 december 2020

GEANNULEERD – Decembermiddag met Marinus van den Berg

Helaas komt de bijeenkomst met Marinus van den Berg op 19 december 2020 te vervallen. Lees zijn gedicht, speciaal gemaakt, en steek samen met ons op afstand een kaars aan zodat we in gedachten toch samen zijn.

Lees meer

2 december 2020

VOL – Online schrijfworkshops Schrijf je Rouw

Ouders Overleden Kind organiseert voor leden een serie online schrijfworkshops. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben, wel pen en papier. Doe mee!

Lees meer