Wereldlichtjesdag in Naaldwijk 2019

Datum/Tijd
zondag 08 december
17:00 - 20:15

Locatie
inloophuis Carma
Dijkweg 21
Naaldwijk
Zuid-Holland

Lieve mensen,

Op 8 december is het Wereldlichtjesdag. We willen op deze avond samenkomen om met elkaar een kaarsje te branden voor onze lieve kinderen.

We beginnen de bijeenkomst om 17.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Het is de bedoeling dat jezelf wat te eten meeneemt. We dachten dat het leuk zou zijn als je het lievelingseten van je kind meeneemt.  Wie weet heb je er ook nog een mooie herinnering bij, die je dan in de groep kunt delen. Neem niet teveel mee hooguit een portie voor twee personen. We gaan alles met elkaar delen.

Na het eten gaan we gezamenlijk de kaarsjes branden en de naam van ons kind noemen.
Er is ook tijd voor muziek, gedicht en stilte.
Als je zelf een gedicht hebt dat je graag voor wilt lezen of door iemand anders wilt laten voorlezen horen we dat graag.
Indien je graag een bepaald  muzieknummer wilt horen, kun je het meenemen. Graag wel van te voren doorgeven.
De bijeenkomst is in het Carmahuis, Dijkweg 21, Naaldwijk en duurt tot 20.15 uur.

Het zou prettig zijn als je je van te voren opgeeft. Dit is echter niet verplicht. Dit doe je door een berichtje te sturen of te bellen met Meriam via 06 – 4312 8502.
Eleonora, Meriam en Claudia

Andere locaties waar Wereldlichtjesdag in Nederland wordt gehouden, staan in het overzicht.

Meer evenementen

8 december 2019

Wereldlichtjesdag 2019

Op zondag 8 december wordt wereldwijd Wereldlichtjesdag georganiseerd. OOK houdt een overzicht bij van alle activiteiten op deze dag, dat vind je op deze webpagina. Heb je een activiteit die in dit overzicht niet mag ontbreken? Mail naar [email protected]  

Lees meer

8 december 2019

Wereldlichtjesdag Bergen op Zoom 2019

De vrijwilligers van OOK organiseren in 2019 weer een Wereldlichtjesdag in Bergen op Zoom samen met ritueelbegeleider Lilian Boudewijn-Slaats. Ouders en familie zijn van harte welkom.

Lees meer