Wandelingen in Brabant: welkom in Heesch

Datum/Tijd
zaterdag 02 juli
13:30 - 15:00

Locatie
Bomenpark Heesch
Vorsselweg 3
Heesch
Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant worden activiteiten georganiseerd voor lotgenoten. Deze eerste activiteit is een wandeling aan het begin van de zomer. We gaan wandelen in Bomenpark Heesch. Doe je mee, ervaar lotgenotencontact op deze ontspannende manier. 
Natuurlijk hopen de organisatoren (vrijwilligers, lotgenoten) dat er veel belangstelling is voor bijeenkomsten in Brabant. Dan worden er namelijk ook meer activiteiten georganiseerd.

Zaterdag 2 juli 2022

Vandaag staat het Bomenpark op het programma. We verzamelen voor het restaurant op de parkeerplaats.
Om 13.30 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Op het einde van de wandeling drinken we een kop koffie/thee of chocolademelk. De wandeling is niet alleen voor OOK-leden, ook niet-leden zijn van harte welkom!

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Aanmelden verloopt via het formulier hieronder.

Wandelen rond de Maashorst

  • Ja ik doe mee aan deze activiteit

    Ben je nog niet lid? Je bent hartelijk welkom om mee te wandelen. Wil je lid worden? Ga naar Lid Worden op de site om je aan te melden.

Meer evenementen

16 juli 2022

Wandeling bij de Slangenburg, Doetinchem (juli)

Wandel op 16 juli 2022 mee rond de Slangenburg in Doetinchem met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer

23 juli 2022

Wandeling in de Hatertse vennen (juli)

Wandel op 23 juli 2022 mee in de Hatertse Vennen met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer