Wandeling Zeisterbos

Datum/Tijd
zaterdag 10 december
13:30 - 15:30

Locatie
Pannenkoekenrestaurant ‘t Jagershuys
Jagersingel 15
Zeist
Utrecht

Wandel je graag en wil je dit combineren om met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee. Regio Utrecht wandelt met lotgenoten in het Zeisterbos.

Wandeling Zeisterbos Kozakkenput

Routes door het Zeisterbos. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

We verzamelen vanaf 13.15 uur op de parkeerplaats bij het pannenkoekenhuis ‘t Jagershuys, Zeist. De wandeling is ongeveer 6 km. Om 13:30 uur beginnen we met de wandeling. Al lopend kunnen we ervaringen en herinneringen delen. Na de wandeling is er gelegenheid om samen iets te drinken in het Jagershuys (op eigen kosten).┬áDe wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, kun je bij de wandeling kennis met ons maken.

Graag ontvangen wij een aanmelding via het formulier hieronder, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected]

We kijken uit naar jullie komst!

Martine, Renee en Carla

 

Aanmelden wandeling Zeisterbos, 10 december 2022

  • In principe alleen ouders en hun partner, anderen in overleg.

Meer evenementen

21 februari 2023

Gespreksgroep regio Utrecht

Doe jij mee met onze serie groepsgesprekken in Zeist? We starten op 21 februari 2023. Bedoeld voor leden van de vereniging Ouders Overleden Kind.

Lees meer

11 december 2022

Wereldlichtjesdag 2022

Wereldlichtjesdag 2022 vindt plaats in heel Nederland op zondag 11 december om 19 uur. Lees hier verder voor een activiteit bij jou in de buurt.

Lees meer