Wandeling Kootwijkerveen

Datum/Tijd
zondag 11 december
10:30 - 12:15

Locatie
Parkeerplaats Grevenhout
Grevenhout 21
Uddel
Gelderland

Een wandeling met OOK! We wandelen de wandelroute van Staatsbosbeheer door Kootwijkerveen.

Trek je wandelschoenen aan en ga je mee op pad in het Kootwijkerveen. Vanaf de Parkeerplaats volgen we de gele bordjes en ontdekken we dit prachtige veengebied tijdens een wandelroute van 5 kilometer.

Vanaf de hoge, droge zandgrond bij het Kootwijkerveen heb je een goed uitzicht op het water en de dodaars (watervogel die familie is van de fuut). Boven je hoofd hoor je de zwarte specht en het karakteristieke geluid van de raaf. In de winter zie je de klapekster zijn prooi bespieden. Een ontmoeting met deze vogel, de natuur gehuld in witte vorst. Het maakt een winterse wandeling zeker de moeite waard.

We starten op de parkeerplaats ter hoogte van Grevenhout 3888 NR Uddel (Landal Rabbit Hill centrale parkeerplaats, Grevenhout 21, 3888 NR Uddel). We verzamelen om 10.30 uur en starten de wandeling om 10.45 uur.

Tijdens de wandeling praten we over ons kind, wat we willen delen of wat we onderweg zien of juist niet…

Er is gelegenheid om na afloop wat met elkaar te drinken.

Aanmelding verloopt via onderstaand formulier. Wil je contact? Mail ons gerust via [email protected].

Wandel je mee? Annemieke en Margo ontmoeten je graag.

Wandelen Kootwijkerveen

  • De wandeling staat open voor lotgenoten, lid of niet niet-lid. Ben je nog geen lid? Je kunt via de website jezelf als lid aanmelden.

Meer evenementen

11 december 2022

Wereldlichtjesdag 2022

Wereldlichtjesdag 2022 vindt plaats in heel Nederland op zondag 11 december om 19 uur. Lees hier verder voor een activiteit bij jou in de buurt.

Lees meer

18 maart 2023

Landelijke Dag 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert OOK haar landelijke dag, ook voor lotgenoten die geen lid zijn. Ontdek herkenning, troost en perspectief bij OOK. 

Lees meer