Wandeling in natuurpark Lelystad

Datum/Tijd
zondag 20 september
Hele dag

Locatie
Natuurpark Lelystad
Vlotgrasweg 11
Lelystad

Fijn om met andere lotgenoten te praten! Ga je samen met ons mee wandelen in het natuurpark Lelystad?

We ontmoeten elkaar zondag 20 september vanaf 13:00 uur in het restaurant Hajé Natuurpark, gelegen bij het bezoekerscentrum in het hart van het Natuurpark Lelystad. Om 13:30 uur starten we de wandelroute en ondertussen wisselen we ervaringen en herinneringen uit. Er wordt ruimte ingelast om stil te staan bij onze kinderen.

In het Natuurpark kom je al snel in de ban van het boeiende leven van de dieren. Kilometers lange wandelpaden slingeren door het bosrijke terrein, waardoor een wandeling een ontdekkingstocht door de natuur is. Het Natuurpark Lelystad is vrij toegankelijk. Het parkeren kost €3,- per keer. Voor begunstigers van Het Flevo-landschap is parkeren gratis.

Graag ontvangen wij een aanmelding via onderstaand formulier, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Niet-leden, broers en zussen, grootouders, familie en vrienden zijn ook van harte welkom! Besluit je op het laatste moment om mee te lopen, dan is dit prima. Laat dit dan even weten dan verwelkomen we je. Je kunt bellen met Ina, Annemieke of Margo. Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om bij het bezoekerscentrum na te praten of in het restaurant op eigen kosten een drankje te nemen. We hopen weer op een goede opkomst, een “warm” samenzijn en een wandeling met waardevolle herinneringen over onze kinderen. Mogen we je begroeten op 20 september?

Ina: 06 237 62 800
Annemieke: 06 462 37 550
Margo: 06 498 42 473

Meer activiteiten

25 april 2020

Lezing Manu Keirse bij Federatie Nabestaanden Geweldsslachtoffers

Op 25 april 2020 geeft Manu Keirse een lezing bij de Federatie Nabestaanden Geweldsslachtoffers in Heiloo. Ook OOK-leden zijn van harte welkom.

Lees meer

7 november 2020

Vervalt – ‘THEATER DRAAD VERBINDT MENSEN MET ELKAAR’ in Rotterdam

Met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent zet Theater Draad de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk! Helaas vervalt de theatervoorstelling ivm de coronamaatregelen.

Lees meer
Spring naar toolbar