Wandeling in De Lutte

Datum/Tijd
zaterdag 01 oktober
13:00 - 15:00

Locatie
Tankenberg
Tankenbergweg 4
De Lutte
Overijssel

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! De regio Overijssel organiseert een wandeling rond De Lutte. 

We verzamelen aan de parkeerplaats Tankenbergweg om 13.00 uur (halverwege Oldenzaal en De Lutte). Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Je bent van harte uitgenodigd met ons mee te wandelen. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken.

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Aanmelden verloopt via het formulier hieronder.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Foto: Natuurmonumenten

Wandeling in Overijssel

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.

Meer evenementen

5 november 2022

Manu Keirse: lezing over perspectief na het overlijden van je kind(eren)

Manu Keirse: Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist. Speciaal voor de vereniging Ouders Overleden Kind spreekt dr. Manu Keirse op 5 november 2022 in Nijkerk. Aanmelden nodig via bijgaand formulier.

Lees meer

12 november 2022

Platform ‘Alleen verder’

OOK start het platform ‘Alleen verder’, voor ouders die na het verlies van hun kind(eren) alleen blijven; zonder kinderen en/of zonder partner. Meld je aan voor twee online bijeenkomsten.

Lees meer