Wandeling in de Hatertse vennen (juli)

Datum/Tijd
zaterdag 23 juli
10:45 - 13:00

Locatie
St. Walrick
St. Walrickweg 5
Overasselt
Gelderland

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! De regio Gelderland start in 2022 met wandelingen voor lotgenoten in Nijmegen. We wandelen eens per zes weken en de eerste wandeling is op zaterdag 23 juli in de Hatertse Vennen (ongeveer 6,5 km). We verzamelen vanaf 10.45 uur bij St. Walrick.

Om 11.00 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Halverwege de wandeling drinken we een kop koffie/thee of warme chocolademelk. De wandeling is niet alleen voor OOK Leden, ook niet-leden zijn van harte welkom!

Graag ontvangen wij een aanmelding, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Aanmelden verloopt via het formulier hieronder.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Karin.

Wandeling rond Nijmegen 2022

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.
  • Geef aan met welke wandeling(en) je meegaat.

Meer evenementen

1 oktober 2022

Wandelen rond Nijmegen

In de regio Nijmegen kun je elke eerste zaterdag van de maand mee gaan wandelen. De route en startpunt worden je gemeld na aanmelding. Tot ziens!

Lees meer

2 juli 2022

Wandelingen in Brabant: welkom in Heesch

Woon je in Brabant en wil je kennismaken met lotgenoten? Doe mee aan deze wandeling door het Bomenpark in Heesch op 2 juli 2022. Meld je aan via het formulier.

Lees meer