Wandeling bij de Zaamslag

Datum/Tijd
zondag 09 oktober
13:00 - 16:00

Locatie
Café de Griete
Griete 19
Zaamslag
Zeeland

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee!

Zondag  9 oktober wandelen we langs de Schelde en de nabij gelegen Margarethapolder bij Terneuzen (5 a 6 km). Verzamelen vanaf 13:00 uur bij de parkeerplaats bij De Griete.

Om 13:15 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen.  Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om koffie/thee te drinken bij café De Griete, Griete 19, 4543PG Zaamslag.

De wandeling staat open voor alle lotgenoten, ook als je geen lid bent van OOK ben je van harte welkom! Graag ontvangen wij uw aanmelding voor 3 oktober zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen. Meld je aan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar: [email protected].

Aanmelding wandeling 9 oktober 2022 Zeeland

  • Ja ik doe mee aan deze wandeling

    Ben je nog niet lid? Je bent van harte welkom bij de wandeling. Wil je vaker een activiteit bijwonen van OOK? Dan vinden we het heel fijn als je dat wel wordt. Ga naar Lid Worden om je aan te melden.

Meer evenementen

5 november 2022

Manu Keirse: lezing over perspectief na het overlijden van je kind(eren)

Manu Keirse: Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist. Speciaal voor de vereniging Ouders Overleden Kind spreekt dr. Manu Keirse op 5 november 2022 in Nijkerk. Aanmelden nodig via bijgaand formulier.

Lees meer

17 december 2022

Lezing ‘moederhart vol rouw en liefde’ in Hengelo door Elsbeth Kuysters

OOK organiseert op 17 december 2022 een lezing over doorgaan na het verlies van je kind door Elsbeth Kuysters in Kulturhus Hasselo te Hengelo. Welkom aan alle lotgenoten voor troost, herkenning en perspectief.

Lees meer