Wandeling bij de Slangenburg, Doetinchem (juli)

Datum/Tijd
zaterdag 16 juli
10:15 - 12:30

Locatie
Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6
Doetinchem

**Wandelingencyclus Achterhoek: elke 3e zaterdag van de maand **

Vind jij het ook fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! Regio Gelderland wandelt met lotgenoten in de Achterhoek. We wandelen elke 3e zaterdag van de maand. We verzamelen vanaf 10:15 uur bij het bruggetje voor het kasteel, de lengte van de wandeling bepalen we in overleg op het moment van samenkomen (tussen de 4 en 9 km).

Om 10:30 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen, zo staan we op een ongedwongen manier stil bij onze kinderen. Op zaterdag 16 juli wandelt er een yogadocent met ons mee. We wandelen door de prachtige bossen om kasteel de Slangenburg en staan regelmatig stil om yogahoudingen te doen waarbij we ons bewust zijn van de ademhaling. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te doen, de houdingen zijn voor iedereen uitvoerbaar.

Na de wandeling is er gelegenheid om iets te drinken met iets lekkers erbij in het Koetshuis van het kasteel. Dit wordt aangeboden door Stichting Parkeren in de Zon:

“Wij werken samen met OOK d.m.v. koffie met lekkers, omdat we het ten eerste zo mooi en dapper van Marike vinden om in de Achterhoek de wandelingen op te starten. Wij willen als stichting graag gezinsleden van een overleden kind laten merken dat we aan ze denken, in welke vorm dan ook een zonnestraaltje laten voelen. OOK is een landelijk bekende vereniging en we hopen dat onze stichting hierdoor een beetje meer bekendheid krijgt. We kiezen wel voor kleinschalige projecten.”

De wandeling is niet alleen voor OOK leden, ook niet-leden zijn van harte welkom! Graag ontvangen wij een aanmelding via het formulier hieronder, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Marike.

Wandelen in de Achterhoek
Zaterdag 16 juli 2022 tussen 10:15 – 12:30 uur
Locatie op 18-12-2021: Kasteel Slangenburg – verzamelpunt: bruggetje voor het kasteel.
Adres: Kasteellaan 6, 7004 JK Doetinchem

De volgende wandelingen zijn op 20 augustus, 17 september, 15 oktober, 19 november en 17 december.

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.

Meer evenementen

3 september 2022

Wandeling in de Ooij bij Nijmegen (september)

Wandel op 3 september 2022 mee rond Nijmegen met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer

1 augustus 2022

Maandelijks online rouwcafé (augustus)

Vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) organiseert maandelijks een online rouwcafé. Tref lotgenoten vanuit je eigen huis en ervaar herkenning, troost. Meld jij je ook aan?

Lees meer