Wandeling bij de Slangenburg, Doetinchem (april 2023)

Wanneer

zaterdag 15 april    
10:15 - 12:30

Waar

Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6, Doetinchem, 7004 JK

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

**Wandelingencyclus Achterhoek: elke 3e zaterdag van de maand **

Vind jij het ook fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee! Regio Gelderland wandelt met lotgenoten in de Achterhoek. We wandelen elke 3e zaterdag van de maand. We verzamelen vanaf 10:15 uur bij het bruggetje voor het kasteel, de lengte van de wandeling bepalen we in overleg op het moment van samenkomen (tussen de 4 en 9 km).

Om 10:30 uur starten we de wandeling. Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen, zo staan we op een ongedwongen manier stil bij onze kinderen. Na de wandeling is er gelegenheid om iets te drinken met iets lekkers erbij in het Koetshuis van het kasteel. Dit wordt aangeboden door Stichting Parkeren in de Zon. De wandeling is niet alleen voor OOK leden, ook niet-leden zijn van harte welkom!

Graag ontvangen wij een aanmelding via het formulier hieronder, zodat wij weten op hoeveel wandelaars we kunnen rekenen.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Marike.

Wandelen in de Achterhoek
Zaterdag 15 april 2023 tussen 10:15 – 12:30 uur
Locatie op 18-12-2021: Kasteel Slangenburg – verzamelpunt: bruggetje voor het kasteel.
Adres: Kasteellaan 6, 7004 JK Doetinchem

En we wandelen ook op 20 mei, 17 juni, 15 juli en 19 augustus.

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.

Meer evenementen