Wandelen met lotgenoten in Nijmegen (feb. 2023)

Wanneer

zaterdag 04 februari    
10:30 - 12:00

Evenement type

DE WANDELING VINDT ELKE EERSTE ZATERDAG VAN DE MAAND PLAATS IN EN ROND NIJMEGEN.

Vind je het fijn om te wandelen en met lotgenoten te praten? Wandel dan met ons mee!

De regio Gelderland gaat in 2023 verder met wandelingen voor lotgenoten in en rondom Nijmegen. We wandelen (ongeveer 6,5 km) iedere 1e zaterdag van de maand. We verzamelen vanaf 10:30 uur op locatie. Zodra je je hebt aangemeld via de website dan kom je in de wandelgroep-app. In deze groepsapp wordt de locatie samen besloten.

Tijdens het wandelen is er ruimte om ervaringen en herinneringen uit te wisselen en om stil te staan bij onze kinderen. Halverwege de wandeling drinken we een kop koffie/thee of warme chocolademelk. De wandeling is voor OOK Leden, ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd om te kijken of deze wandelgroep ook voor jou steun kan bieden!

Aanmelden verloopt via het formulier hieronder.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar Joke of Natasja.

  • De wandeling staat open voor leden, naaste familie en vrienden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom. Als je nadenkt over lid worden, dan kun je je via de website aanmelden.
  • Geef aan met welke wandeling(en) je meegaat.

Meer evenementen

18 februari 2023

Wandeling bij de Slangenburg, Doetinchem (februari 2023)

zaterdag 18 februari @ 10:15 – 12:30 –

Wandel op 18 februari 2023 mee rond de Slangenburg in Doetinchem met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer

17 januari 2023

OOK-rouwcafé Hilversum (maandelijks)

dinsdag 17 januari @ 16:00 – 18:00 –

Voel je welkom om lotgenoten te ontmoeten in de Huiskamer van Springer (Hilversum), elke 3e dinsdag van de maand. Ook voor niet-leden.

Lees meer