Verbonden Broers en Zussen bij Landelijke Dag 2020

Datum/Tijd
zaterdag 07 maart
10:00 - 17:30

Locatie
Vergader- en Congrescentrum De Schakel Nijkerk
Oranjelaan 10
Nijkerk

Verbonden Broers en Zussen nodigt alle broers en zussen uit voor een dag om samen te zijn: ervaar dat samen zijn troost, begrip en perspectief biedt.
Aan de hand van de ervaringen van vorig jaar, zijn we ook voor komend jaar weer druk bezig met een mooi programma. We zullen de ochtend kort starten samen met Ouders Overleden Kind, waarna wij als broers en zussen onder leiding van Marieke Knegtel in gesprek met elkaar gaan.
Marieke is op 20 jarige leeftijd haar broer verloren. Zij heeft aan den lijve ondervonden hoe waardevol het kan zijn om er met lotgenoten over te kunnen praten. Als ervaringsdeskundige en rouwbegeleider zal zij ons begeleiden in de ochtend.

Rond het middaguur genieten we van een heerlijke lunch.
Vervolgens vind er in de middag een creatieve workshop plaats. Ook voor de minder creatieve mensen onder ons is hij prima te doen 🙂 . Bij meer dan 15 aanmeldingen is er ook de mogelijkheid om in de middag te wandelen.
Kortom, het gaat een hele mooie dag worden.
Lijkt het jou ook fijn ons en anderen te ontmoeten die ook hun broer of zus hebben verloren? Om samen in een ontspannen sfeer ervaringen uit te wisselen? Dan hopen we jou op 7 maart 2020 ook te ontmoeten!

De dag is vrij toegankelijk, maar weet je of je komt, laat het ons dan even weten via onderstaand aanmeldformulier. Mochten je ouders je al hebben aangemeld, dan ontvangen wij die informatie al dus je hoeft je niet nogmaals aan te melden.
Wanneer je vragen hebt of meer wil weten, stuur ons dan een berichtje.
Hopelijk tot dan!
Liefs Lynn, Stefan en Suzanne

P.S. Wil jij voor deze dag een mooie foto van jouw broer of zus meenemen? Uiteraard mag je deze aan het einde van de middag weer mee naar huis nemen.

Wij zijn bereikbaar via e-mail en via Instagram.

Meer activiteiten

7 maart 2020

Landelijke Dag 2020: Samen Sterker

Save the date: op zaterdag 7 maart 2020 vindt de eerstvolgende Landelijke Dag plaats van OOK. We hopen jullie daar allemaal (weer) te zien! 

Lees meer
Spring naar toolbar