VBZ bij Landelijke Dag 2019

Datum/Tijd
zaterdag 16 maart
10:01 - 17:30

Locatie
Vergader- en congrescentrum “De Schakel” Nijkerk
Oranjelaan 10
Nijkerk

De Verbonden Broers en Zussen (VBZ) zijn aanwezig bij de landelijke dag op 16 maart 2019. VBZ nodigt alle lotgenoten uit voor een dag om samen te zijn: ervaar dat samen zijn troost, begrip en perspectief biedt. Je vindt VBZ ook Facebook en via Instagram.

Workshop bij de landelijke dag

Verbonden Broers en Zussen (VBZ) nodigt alle broers en zussen uit voor een dag om samen te zijn: ervaar dat samen zijn troost, begrip en perspectief biedt. Aan de inhoud van de dag wordt nog druk gewerkt, maar we kunnen je al wel vast verklappen dat het een fijne dag wordt met veel ruimte voor jouw verhaal, herkenning en troost.

We beginnen de ochtend in ieder geval samen met OOK. In de middag kan je aanschuiven voor de lunch. Vervolgens staat er een workshop ‘stenen schilderen’ op het programma. Lijkt het jou ook fijn om ons en anderen te ontmoeten die ook hun broer of zus hebben verloren, om samen in een ontspannen sfeer jouw verhaal te mogen delen? Dan hopen we jou op 16 maart 2019 ook te mogen verwelkomen!
Deze dag is vrij toegankelijk, maar we zouden het fijn vinden dat als je weet of je komt. Meld je aan via het formulier hieronder.

P.S. Wil jij voor deze dag een mooie foto van jouw broer of zus meenemen? Uiteraard mag deze aan het einde van de middag weer mee naar huis.

Aanmelden verloopt via onderstaand formulier en is nu al geopend. Na aanmelding zul je (uiterlijk in maart 2019) het precieze programma ontvangen.
Wil je meer weten over lidmaatschap? Daar lees je hier meer over.

Meer activiteiten

23 maart 2019

inloopmiddag Zuid-Holland op 23 maart 2019: creatieve middag

OOK organiseert in 2019 in Naaldwijk, Zuid-Holland inloopmiddagen voor lotgenoten die hun verhaal willen delen. Je bent welkom op 23 maart en 8 juni.

Lees meer

16 maart 2019

Landelijke Dag 2019

De vereniging Ouders Overleden Kind nodigt alle lotgenoten uit voor een dag om samen te zijn: ervaar dat samen zijn troost, herkenning en perspectief biedt. Meer details over het programma staan op deze pagina.

Lees meer
Spring naar toolbar