Vervalt – ‘THEATER DRAAD VERBINDT MENSEN MET ELKAAR’ in Rotterdam

Datum/Tijd
zaterdag 07 november
Hele dag

Helaas moet OOK deze theatermiddag laten vervallen ivm de coronamaatregelen. We houden jullie op de hoogte van nieuwe (online) activiteiten via de agenda.

 

Theater Draad biedt theater met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent. Daarmee zetten de acteurs en muzikanten de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk!

Terugspeeltheater van Draad gaat de diepte in; het weerspiegelt wat wij als mensen met elkaar gemeen hebben in plaats van wat ons van elkaar onderscheid. In het individuele (rouw)verhaal schuilt het universele verhaal, dat waar we ons ten diepste in kunnen herkennen. Verdriet is herkennen, ontroering en verlangen ook.

Meer activiteiten

19 december 2020

GEANNULEERD – Decembermiddag met Marinus van den Berg

Helaas komt de bijeenkomst met Marinus van den Berg op 19 december 2020 te vervallen. Lees zijn gedicht, speciaal gemaakt, en steek samen met ons op afstand een kaars aan zodat we in gedachten toch samen zijn.

Lees meer

20 maart 2021

Ouderweekend 2020, verplaatst naar voorjaar 2021

Op 14-15 november 2020 vindt het OOK Ouderweekend plaats in Baarn. Kom, als je de behoefte hebt om over je overleden kind te praten en je verdriet en gemis te delen.

Lees meer
Spring naar toolbar