Regiobijeenkomst in Den Haag

Datum/Tijd
zaterdag 13 februari
13:00 - 15:00

Tweemaandelijks wordt er in de regio Haaglanden een bijeenkomst georganiseerd voor lotgenoten. De regio wil op zaterdag 13 februari een online bijeenkomst organiseren en zij nodigen iedereen uit om mee te doen. Het plan was om te wandelen maar dat is vervalen.

De werkgroep: “Lieve mensen,
Het blijkt toch te hoog gegrepen te zijn om volgende week zaterdag buiten af te spreken voor een wandeling.
Daarom willen we online een creatieve workshop aanbieden. Wat het precies wordt is nog niet bekend, dat komt omdat het nog kort dag is en het hangt ook een beetje af van het aantal aanmeldingen. Het wordt een Zoom meeting, voor de meesten onder ons wel bekend denken wij. En zoniet dan helpen we je om hiermee bekend te raken. Graag lezen we jullie reactie en/of aanmelding. Dit kan via de mail of via onze persoonlijke app.
Hartelijke groeten van Claudia, Eleonora en Meriam.

De werkgroep is bereikbaar via e-mail.

Meer activiteiten

13 december 2020

Inloopmiddag en Wereldlichtjesdag in Naaldwijk 2020

OOK organiseert ook in het seizoen 2020-2021 inloopmiddagen in Naaldwijk. Op Wereldlichtjesdag is dit een speciale samenkomst, coronaproof ingedeeld. Welkom.

Lees meer

17 april 2021

Online Landelijke Dag 2021: Terug en Verder

De Landelijke dag 2021 vindt online plaats op 17 april. Thema: Terug en Verder. Via deze link vind je het hele programma en het aanmeldformulier voor deze dag.

Lees meer