Platform ‘Alleen verder’ (maart)

Wanneer

zaterdag 11 maart    
19:00 - 20:15

Evenement type

OOK nodigt je uit, mee te doen aan het online OOK platform met als thema “Alleen Verder”! Gewoon vanuit je eigen huis.

Wat nu als je na het overlijden van je kind(eren) er alléén voor staat zonder partner óf achterblijft zonder kinderen. Hoe ga je hier mee om, bij wie vind jij hierin steun, vind je herkenning of perspectief?

Samen op zoek naar houvast, hoe vind je de kracht om even stil te mogen staan om vervolgens weer verder te gaan en weer te mogen groeien. Vind jij het steuntje in de rug om na het omvallen weer op te staan. Zelfs na een schaduwperiode weer zonnestralen te mogen voelen. Spreekt dit plaatje jou ook aan meld je dan aan! Ervaar hoe het is om te mogen praten, je masker even af te zetten en die herkenning te voelen, al zijn de verhalen nog zo verschillend.

In 2023 vindt “Alleen Verder” plaats op zaterdagavond 11 maart, 13 mei en 8 juli, 9 september en 11 november (iedere 2de zaterdag van de oneven maanden) van 19:00 – 20:15 uur. Je geeft je elke keer op door het formulier hieronder in te vullen.

Als je lid bent van OOK ben je vrij om deel te nemen aan “Alleen Verder”. Graag tot het volgende “Alleen Verder”. Aanmelden is nodig zodat we je op tijd de link kunnen sturen van zoom.

Warme groet,

Margo en Marjan

Wil je vooraf contact? Mail naar [email protected] of [email protected].

Aanmeldformulier platform Alleen verder

  • Ja ik doe mee aan het OOK-platform 'Alleen verder'

  • Als je nog geen ervaring hebt met Zoom, meld dat aan ons. Dan kunnen wij je helpen. Zorg in elk geval voor een laptop, smartphone of tablet met een internetverbinding.

Meer evenementen

18 maart 2023

Landelijke Dag 2023

zaterdag 18 maart @ 9:30 – 17:30 –

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert OOK haar landelijke dag, ook voor lotgenoten die geen lid zijn. Ontdek herkenning, troost en perspectief bij OOK. Welkom in Nijkerk!

Lees meer

15 april 2023

Wandeling bij de Slangenburg, Doetinchem (april 2023)

zaterdag 15 april @ 10:15 – 12:30 –

Wandel op 15 april 2023 mee rond de Slangenburg in Doetinchem met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer