Platform ‘Alleen verder’

Datum/Tijd
zaterdag 12 november
19:00 - 20:15

OOK nodigt je uit, mee te doen aan een nieuw online OOK platform met het thema “Alleen Verder”! Gewoon vanuit je eigen huis.

Wat nu als je na het overlijden van je kind(eren) er alléén voor staat zonder partner óf achterblijft zonder kinderen. Hoe ga je hier mee om, bij wie vind jij hierin steun, vind je herkenning of perspectief? 

Samen op zoek naar houvast, hoe vind je de kracht om even stil te mogen staan om vervolgens weer verder te gaan en weer te mogen groeien. Vind jij het steuntje in de rug om na het omvallen weer op te staan. Zelfs na een schaduwperiode weer zonnestralen te mogen voelen. Spreekt dit plaatje jou ook aan, meld je dan aan!

Ervaar hoe het is om te mogen praten, je masker even af te zetten en die herkenning te voelen, al zijn de verhalen nog zo verschillend. We gaan ontdekken of er draagkracht is om dit thema van de grond te krijgen.

In 2022 vindt “Alleen Verder” plaats op zaterdagavond (de vorige was op 10 september) 12 november van 19:00 – 20:15. Je geeft je op door het formulier in te vullen.

Als je lid bent van OOK ben je vrij om deel te nemen aan “Alleen Verder”.

Graag tot het volgende “Alleen Verder”. Aanmelden is nodig zodat we je op tijd de link kunnen sturen van zoom.
Wil je vooraf contact? Mail naar de werkgroep [email protected].

Aanmeldformulier platform Alleen verder

  • Ja ik doe mee aan het OOK-platform 'Alleen verder'

  • Als je nog geen ervaring hebt met Zoom, meld dat aan ons. Dan kunnen wij je helpen. Zorg in elk geval voor een laptop, smartphone of tablet met een internetverbinding.

Meer evenementen

14 januari 2023

Platform ‘Alleen verder’ (januari)

Doe op zaterdagavond 14 januari, 11 maart, 13 mei en/of 8 juli mee aan het online OOK-platform ‘Alleen verder’ voor troost, herkenning, perspectief. Meld je aan voor de zoom-link.

Lees meer

11 december 2022

Wereldlichtjesdag 2022

Wereldlichtjesdag 2022 vindt plaats in heel Nederland op zondag 11 december om 19 uur. Lees hier verder voor een activiteit bij jou in de buurt.

Lees meer