Ouderweekend OOK 2019

Datum/Tijd
zaterdag 16 november - zondag 17 november
10:00 - 16:00

Locatie
Conferentiecentrum Drakenburg Baarn
Dr. Albert Schweitzerweg 1
Baarn
Utrecht

Ouderweekend 16 en 17 november 2019

Wanneer: zaterdag 16 en zondag 17 november a.s.
Waar: conferentiecentrum Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1 in Baarn

De behoefte om over je overleden kind te praten en je verdriet en gemis met lotgenoten te delen, bindt ons allen. Of je kind pas kort geleden of al een aantal jaren overleden is, maakt daarbij niet uit. Een lotgenoot hoef je niets uit te leggen en dat maakt het makkelijker om te praten over de rouw om je overleden kind(eren) en over het zoeken naar houvast en nieuw perspectief in je leven.

OOK organiseert eenmaal per jaar een weekend waar lotgenoten in een warme, veilige omgeving alle ruimte krijgen om hun verhaal te doen en zo herkenning en troost bij elkaar kunnen vinden. De essentie van deze bijeenkomst: aandacht en tijd hebben voor elkaar.

We staan stil bij hoe het nu met je gaat en wat je nodig hebt om de komende tijd verder te kunnen. Daarbij is ook tijd ingeruimd voor ontspanning, een creatieve activiteit en het maken van een wandeling in de prachtige bosrijke omgeving. Het weekend wordt georganiseerd door drie vrijwilligers/lotgenoten en een professioneel begeleider.

Het aantal plaatsen is beperkt; bij overinschrijving hebben ouders die niet eerder deelnamen aan een ouderweekend van OOK voorrang boven mensen die al eerder zijn geweest. Omdat OOK kosten maakt voor het weekend op basis van het aantal inschrijvingen, worden bij annulering na 1 oktober 2019 de kosten in rekening.
De kosten zijn € 112,50 per deelnemer, per echtpaar € 225. Alle details vind je op deze pagina.

Tot ziens in Baarn!

De werkgroep ouderweekend van OOK

Meer activiteiten

2 november 2019

Algemene Ledenvergadering OOK november 2019

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert OOK een ledenvergadering, bij PGO Support in Utrecht (Daltonlaan 600). Bij deze vergadering worden enkele nieuwe bestuursleden aangesteld; hierover hebben de leden inspraak. We kijken tevens naar 2020 en de activiteiten die we aanbieden via onze werkgroepen. Daarna lunchen we samen, onder begeleiding van koesterkaartjes. Op basis van deze […]

Lees meer

8 december 2019

Wereldlichtjesdag 2019

Op zondag 8 december wordt wereldwijd Wereldlichtjesdag georganiseerd. OOK houdt een overzicht bij van alle activiteiten op deze dag, dat vind je op deze webpagina. Heb je een activiteit die in dit overzicht niet mag ontbreken? Mail naar [email protected]  

Lees meer
Spring naar toolbar