Ouderweekend 2020

Datum/Tijd
zaterdag 14 november - zondag 15 november
Hele dag

Locatie
Conferentiecentrum Drakenburg Baarn
Dr. Albert Schweitzerweg 1
Baarn
Utrecht

De behoefte om over je overleden kind te praten en je verdriet en gemis met lotgenoten te delen, bindt ons allen. Of je kind pas kort geleden of al een aantal jaren overleden is, maakt daarbij niet uit. Een lotgenoot hoef je niets uit te leggen en dat maakt het makkelijker om te praten over de rouw om je overleden kind(eren) en over het zoeken naar houvast en nieuw perspectief in je leven.   

OOK organiseert eenmaal per jaar een weekend waar lotgenoten in een warme, veilige omgeving alle ruimte krijgen om hun verhaal te doen en zo herkenning en troost bij elkaar kunnen vinden. Het thema van het weekend “Elkaar nabij zijn” verwoordt de essentie van deze bijeenkomst: aandacht en tijd hebben voor elkaar.

Wil je weten wat we doen tijdens dit weekend? Klik hier om meer te lezen. Ook kun je je op deze pagina aanmelden.

Coronamaatregelen

Let op: deze activiteit is onder voorbehoud van aanvullende rijksmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In elk geval vragen we je:

  • Altijd anderhalve meter afstand houden
  • Handen wassen bij binnenkomst
  • Thuisblijven bij klachten zoals verkoudheid – lees verder op de website van het RIVM bij twijfel.

Meer activiteiten

17 oktober 2020

Algemene Ledenvergadering OOK oktober 2020

De leden van de vereniging Ouders Overleden Kind zijn welkom om mee te denken over activiteiten en werk van de vereniging. Ook is er ruimte voor ontmoeting.

Lees meer

1 oktober 2020

Gespreksgroep Oost-Nederland 2020-2021

In oktober 2020 start in Hengelo een gespreksgroep voor ouders van een overleden kind. Welkom, ervaar dit lotgenotencontact.

Lees meer
Spring naar toolbar