Online workshop ‘helend tekenen’

Datum/Tijd
zaterdag 24 april
10:30 - 12:00

Tijdens de landelijke dag van 2021 vulde de workshop ‘helend tekenen’ zich snel. Wilma Koolstra is, samen met ons, heel blij met deze interesse en daarom bieden wij de workshop nogmaals aan: op zaterdag 24 april 2021, van half 11 tot 12 uur. Gewoon vanuit huis. Interesse? Meld je aan via het formulier hieronder. 

Na het overlijden van haar zoon Robbin (op 21 maart 2016), ontdekte Wilma Koolstra hoe fijn het was om elke dag iets kleins te tekenen. Het leven dat zonder Robbin zo leeg en doelloos leeg, kreeg nu elke dag een klein doel: iets tekenen. Wilma is beeldend kunstenaar en creativiteitscoach bij rouw. Zij tekent, schildert en schrijft over het thema rouw en troost. Bekijk haar boek hier.

Wilma nodigt je uit: ‘Praten over rouw is vaak moeilijk. Tekenen is een fijne manier om stil te staan bij hoe je je voelt. Je hoeft niets te zeggen, en tijdens het tekenen, bij de beelden die ontstaan, vind je jouw woorden en krijg je inzichten. Van kleuren krijg je energie. En je komt tot rust.
In de workshop ‘helend tekenen’ neem ik je mee op reis. Het vertrekpunt is een leeg vel papier. En niet weten hoe of wat je moet tekenen. Voor deze workshop hoef je alleen maar een pen te kunnen vasthouden. Ik neem je stapsgewijs mee. Woorden die passen bij deze workshop: abstract en intuïtief’.

Online workshop Helend tekenen

  • Mijn persoonlijke gegevens

  • Dit mailadres gebruiken we om je de uitnodiging voor de online workshop te sturen.
    De workshop is bedoeld voor onze leden. Ben je nog niet lid? Dan vinden we het heel fijn als je dat wel wordt. Ga naar Lid Worden om je aan te melden.
  • Aanvullende informatie

Meer activiteiten

20 april 2021

Online workshop ‘rond zelfdoding’ door Ries de Winter, ervaringsdeskundige (VOL)

Op 20 en 24 april en op 15 mei 2021 organiseert OOK een online workshop over verder gaan na zelfdoding van je kind. Hoe leef je met dit stigma? De workshops worden geleid door Ries de Winter, lotgenoot en ervaringsdeskundige.

Lees meer

17 april 2021

Online Landelijke Dag 2021: Terug en Verder

De Landelijke dag 2021 vindt online plaats op 17 april. Thema: Terug en Verder. Via deze link vind je het hele programma en het aanmeldformulier voor deze dag.

Lees meer