Online lotgenotencafé: Schrijftuintje

Datum/Tijd
zaterdag 17 oktober
Hele dag

OOK organiseert een online lotgenotencafé ‘Schrijftuintje’, na de ledenvergadering.
Dit café wordt i.v.m. corona online gehouden, tussen 13.00 – 15.00 uur. De link voor de ledenvergadering is dezelfde als voor het online lotgenotencafé. Aanmelden verloopt via onderstaand formulier. 

Schrijven vanuit je hart is een bijzondere manier om dicht bij ons kind, het verdriet, de kracht en onze liefde voor hen te komen. Onder leiding van Miranda van der Vegt gaan we aan de slag. Eerder verzorgde ze al drukbezocht én zeer gewaardeerde workshops voor OOK. Dit is je kans nogmaals of alsnog mee te doen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we kleinere groepjes. Er is tijd om als je dat wil je verhaal te delen in de groep.

Je kan vanuit huis meedoen. Je hebt een computer, tablet of mobiel nodig om verbinding te maken via het programma ZOOM. Als je daarin ondersteuning wilt, laat dit dan bijtijds weten bij je aanmelding.
Thuis vragen we je pen en papier klaar te hebben liggen en tekenmateriaal dat je zelf prettig vindt om te gebruiken, kleurpotloden, stiften, (vet)krijt, houtskool. Als je dat niet hebt is pen of potlood en een stuk papier ook prima.

Aanmelden voor het online lotgenotencafé doe je via dit formulier. Heb je je aangemeld voor de ledenvergadering? Dan hoef je niet nogmaals het formulier in te vullen.

Meer activiteiten

17 oktober 2020

Algemene Ledenvergadering OOK oktober 2020

De leden van de vereniging Ouders Overleden Kind zijn welkom om mee te denken over activiteiten en werk van de vereniging. Ook is er ruimte voor ontmoeting.

Lees meer

7 november 2020

Vervalt – ‘THEATER DRAAD VERBINDT MENSEN MET ELKAAR’ in Rotterdam

Met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent zet Theater Draad de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk! Helaas vervalt de theatervoorstelling ivm de coronamaatregelen.

Lees meer
Spring naar toolbar