Een middag met Ada de Jong in Zeeland

Datum/Tijd
zaterdag 18 januari
14:00 - 16:30

Locatie
Dorpshuis de Vroone
C.D. Vereekestraat 74
Kapelle

Voor lotgenoten in de regio Zeeland verzorgt OOK in samenwerking met Stichting Enna (Eindeloos Namen Noemen met Aandacht) een middag met Ada de Jong in Dorpshuis de Vroone (Kapelle).
Ada de Jong: “Op 24 juli 2008 verloor Ik door een bergongeluk mijn gezin. Mijn man en kinderen van 17, 20 en 22 jaar waren er ineens niet meer en daarmee raakte ik ook mij zelf kwijt. 
De jaren daarna waren een zoektocht. Hoe verder gaan als je alles kwijt bent? Ik schreef samen met Christa Anbeek het boek ‘Berg van de ziel’ over het zoeken naar manieren om verder te leven. Nu, na elf jaar, gaat het meestal goed en soms ook niet.
Ik heb veel gestudeerd en geprobeerd. Inmiddels weet ik wat ik moet doen om minder vaak om te vallen. Dat betekent niet dat dat voor iedereen werkt. Maar voor sommigen wel. Dat maakt het voor mij belangrijk om hierover met lotgenoten te praten.”
U bent als lotgenoot, familielid of belangstellende van harte welkom. Er is ruime parkeergelegenheid. Aanmelden verloopt via onderstaand formulier.
De zaal zal openen om 13.30 uur voor de inloop. Ada begint om 14.00 uur.
Heb je vragen of wil je contact voorafgaand aan deze middag? Stuur dan een bericht aan voorelkaar@oudersoverledenkind.nl.

Meer activiteiten

2 februari 2020

Schilder je harteboodschap

Op een bijzondere en creatieve manier ‘in gesprek’ met je kind? Doe mee aan de workshop ‘schilder je harteboodschap aan je kind’, 2 februari 2020 in Dordrecht.

Lees meer

7 maart 2020

Landelijke Dag 2020: Samen Sterker

Save the date: op zaterdag 7 maart 2020 vindt de eerstvolgende Landelijke Dag plaats van OOK. We hopen jullie daar allemaal (weer) te zien! 

Lees meer