Met de wandelcoach op pad in Purmerend

Datum/Tijd
zaterdag 26 januari
13:30 - 16:00

Locatie
Wij-allemaal Inloophuis, Purmerend
Burgemeester D. Kooimanweg 11
Purmerend

Zaterdag 26 januari is er een wandeling in Purmerend, georganiseerd in samenwerking met het Wij-allemaal huis. Na kennismaking vertrekken we voor een wandeling onder leiding van wandelcoach Sjaak Muller. Hij schrijft:

Herken jij de signalen van je lichaam?

Rouwen is een intensief proces, dat best lang kan duren. Het kan gepaard gaan met tal van (wisselende) emoties en gevoelens, en met lichamelijke klachten. Gelukkig zal het na verloop van tijd weer overgaan. Maar tot die tijd moet jij je zien te redden. Bewust omgaan met gedachten na een heftige gebeurtenis zal je helpen. Als je weet hoe je er mee om kunt gaan kun je wellicht lichamelijke problemen als pijn, verkoudheid en griep, mindere nachtrust, rusteloosheid of een verstoorde eetlust voorkomen.

Rust, beweging en regelmaat zorgen ervoor dat je de structuur van het dagelijkse leven kunt vasthouden om je een houvast te geven om door te kunnen gaan.

Graag aanmelden bij Ries de Winter, regio Midden of bij stichting Inloophuis Wij-Allemaal

Meer activiteiten

3 februari 2019

Winterwandeling in Overijssel

De wandelgroep OOK in Twente nodigt je uit, eens in het seizoen mee te gaan. Samen wandelen in de natuur kan troostvol zijn en perspectief bieden.

Lees meer

16 maart 2019

Landelijke Dag 2019

De vereniging Ouders Overleden Kind nodigt alle lotgenoten uit voor een dag om samen te zijn: ervaar dat samen zijn troost, herkenning en perspectief biedt. Meer details over het programma staan op deze pagina.

Lees meer
Spring naar toolbar