VOL – Manu Keirse: lezing over perspectief na het overlijden van je kind(eren)

Datum/Tijd
zaterdag 05 november
13:00 - 16:30

Locatie
Vergader- en Congrescentrum De Schakel Nijkerk
Oranjelaan 10
Nijkerk

Deze lezing is volgeboekt. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.
Ben je verhinderd? Stuur een mail aan vo[email protected]. Dan kunnen we mensen van de wachtlijst toelaten. Dank je wel! 

Manu Keirse: perspectief na het overlijden van je kind(eren)

ALLEEN VOOR LEDEN VAN OOK

Speciaal voor de leden van vereniging Ouders van een Overleden Kind spreekt dr. Manu Keirse over het verlies van een kind.

Als je kind sterft, word je gekatapulteerd in een vreemde wereld waarvan je het bestaan niet kende. Je staat voor de opdracht nieuw leven op te bouwen uit de brokstukken die zijn overgebleven van de wereld die je voorheen bewoonde. Je verdriet raakt alle dimensies van je leven: je relaties, je gezin, je familie, je werk. Het gaat nooit over. Je omgeving weet niet hoe ermee om te gaan. Je kunt hen niet helpen, want je weet zelf nauwelijks te overleven.

Keirse biedt bij de lezing een aantal concrete inzichten die kunnen helpen om je hoofd boven water te houden in het verdriet. Hoe kun je als ouders elkaar begrijpen? Rouwen mannen anders vrouwen? Hoe kan je ouders zijn voor je andere kinderen als de fundamenten van je ouderschap onderuit zijn geslagen?
Manu Keirse is auteur van diverse boeken over verlies en verdriet.

 

 Voor vragen (ook over aanmelding) en suggesties kun je mailen naar de werkgroep Voor Elkaar

Meer evenementen

12 december 2022

Maandelijks online rouwcafé (december 2022)

Vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) organiseert maandelijks een online rouwcafé. Tref lotgenoten vanuit je eigen huis en ervaar herkenning, troost. Meld jij je ook aan?

Lees meer

11 oktober 2022

VOL – Gesprekscyclus in Hengelo

Vanaf oktober 2022 organiseert OOK en Hengelo een gespreksgroep voor lotgenoten. Ouders van een overleden kind zijn hartelijk welkom om aan te sluiten bij deze serie groepsgesprekken.

Lees meer