Lotgenotenwandeling Verbonden Broers en Zussen

Datum/Tijd
zaterdag 10 december
12:00 - 14:00

Locatie
Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
Oude Waag 21
Beesd
Gelderland

Binnen OOK is er een aparte groep voor iedereen die een broer of zus moet missen. Ook als je een halfbroer of halfzus bent verloren, of een stiefbroer of stiefzus moet missen, zijn wij er voor jou. Misschien vind je het fijn om lotgenoten te ontmoeten. Dat kan op zaterdag 10 december tijdens een lotgenotenwandeling. Deze wandeling start om 12.00 uur en duurt circa één uur. De route leidt ons door de Betuwse natuur van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. Tijdens het lopen is er volop ruimte om met anderen in gesprek te gaan. Daarna sluiten we af met een drankje.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, via onder andere Utrecht, ’s-Hertogenbosch of Dordrecht. Ook met de auto is het landgoed uitstekend bereikbaar via afslag Beesd op de snelweg A2.

Voor deelname aan deze wandeling geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aanmelden kan middels een mailtje naar [email protected].

Meer evenementen

11 december 2022

Wereldlichtjesdag 2022

Wereldlichtjesdag 2022 vindt plaats in heel Nederland op zondag 11 december om 19 uur. Lees hier verder voor een activiteit bij jou in de buurt.

Lees meer

10 november 2022

Helpende handen, luisterende oren: iets voor jou?

Doe op donderdag 10 november 2022 mee met een online kennismaking met andere lotgenoten, en bekijk of een vrijwillige rol voor jou iets is.

Lees meer