Lezing ‘moederhart vol rouw en liefde’ in Terneuzen door Elsbeth Kuysters

Datum/Tijd
donderdag 19 mei
19:00 - 21:45

Locatie
De Wingerd
Leeuwenlaan 19
Terneuzen

De werkgroep Voor Elkaar van OOK organiseert een lezing door Elsbeth Kuysters in De Wingerd, Terneuzen.

Deze lezing staat open voor leden en introducés.

Elsbeth: “Tussen het verlangen en het loslaten heeft mijn kind Sara geleefd. Mijn verlangen om moeder te worden, haar loslaten van het leven, en vervolgens mijn voortleven zonder en met haar. Sara is op 17-jarige leeftijd overleden aan zelfdoding. Echt loslaten doe ik haar niet. Ik hoop dat mijn rouw oneindig mag zijn, zoals ook mijn liefde voor haar dat is. Want rouw en liefde horen bij elkaar.

In deze lezing neem ik je mee in ons persoonlijk verhaal en bespreek ik ook algemene aspecten die bij rouw en zelfdoding aan de orde zijn, vanuit mijn moederrol én als psycholoog. Zodat ouders, hulpverleners en andere betrokkenen er steun, troost en inspiratie uit kunnen halen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.”

Na de pauze is er gelegenheid tot interactie, vragen stellen en signeren van Elsbeth’s boek Moederhart vol rouw en liefde’: voortleven na de zelfdoding van mijn enig kind. De OOK-recensie van dit boek lees je hier terug.

Praktische informatie

De lezing is bedoeld voor leden en lotgenoten die de vereniging willen leren kennen. Je bent welkom in de Wingerd, Leeuwenlaan 19, Terneuzen. Deuren open om 19.00 uur, aanvang lezing 19.15 uur. Je wordt ontvangen met koffie en thee.

Na afloop kan er gezamenlijk nog iets gedronken worden.  Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, aanmelden kan hieronder.

OOK-lezing Elsbeth Kuysters in Hengelo

  • De lezing staat open voor leden en introducés. Ben je lotgenoot maar nog niet lid? Je kunt via de website jezelf direct als lid aanmelden, welkom.
  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 20 in.
    Neem je iemand mee? Fijn als je dat aangeeft.

Meer evenementen

21 mei 2022

Wandeling bij de Slangenburg, Doetinchem (mei)

Wandel op 21 mei 2022 mee rond de Slangenburg in Doetinchem met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer

11 juni 2022

VERVALT – Yogawandeling in Nijverdal

Helaas komt deze yogawandeling in Nijverdal met OOK te vervallen. Wil je toch een keer mee? Meld je aan. Je doet onderweg yoga-oefeningen die voor iedereen te doen zijn. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer