Manu Keirse: lezing over het verlies van een kind (regio Breda)

Datum/Tijd
zaterdag 26 mei
14:00 - 17:00

Locatie
Dela Breda
Tuinzigtlaan 41
Breda

Manu Keirse: Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist

Speciaal voor leden van de vereniging Ouders van een Overleden Kind spreekt dr. Manu Keirse over het verlies van een kind.

Portret van Manu Keirse, foto: Jimmy Kets

Portret van Manu Keirse, foto: Jimmy Kets

Als je kind sterft, word je gekatapulteerd in een vreemde wereld waarvan je het bestaan niet kende. Je staat voor de opdracht nieuw leven op te bouwen uit de brokstukken die zijn overgebleven van de wereld die je voorheen bewoonde. Je verdriet raakt alle dimensies van je leven: je relaties, je gezin, je familie, je werk. Het gaat nooit over. Je omgeving weet niet hoe ermee om te gaan. Je kunt hen niet helpen, want je weet zelf nauwelijks te overleven.

Keirse biedt bij de lezing een aantal concrete inzichten die kunnen helpen om je hoofd boven water te houden in het verdriet. Hoe kun je als ouders elkaar begrijpen? Rouwen mannen anders vrouwen? Hoe kan je ouders zijn voor je andere kinderen als de fundamenten van je ouderschap onderuit zijn geslagen?
Manu Keirse is auteur van diverse boeken over verlies en verdriet.

Als lotgenoot ben je hartelijk welkom om te komen luisteren. Misschien is het nuttig om je familie en bekenden, je ouders, broers en zussen, je vrienden mee te brengen dat ook zij een aantal handvatten kunnen krijgen om je beter te verstaan in het verdriet. In verband met het aantal plaatsen in de zaal is aanmelden sterk gewenst voor deze bijeenkomsten.

Meld je aan als je aanwezig wilt zijn bij de lezing in Breda op 26 mei 2018.
Locatie: Dela Breda, Tuinzigtlaan 41, 4814JW Breda
Tijdstip: 13-17 uur
Aanmelden uiterlijk 18 mei 2018 via onderstaand formulier. Voor vragen (ook over aanmelding) en suggesties kun je mailen naar de werkgroep Voor Elkaar

Manu Keirse spreekt ook op 

* 16 juni 2018
Centrum De Ark, Duivenkamp 844, 3607 WG Maarssen
Tijdstip: 13-17 uur
Aanmelden uiterlijk 8 juni 2018 via het formulier op deze pagina

Aanmelding lezing Manu Keirse (regio Breda/Tilburg)

  • Familie en bekenden, je ouders, broers en zussen, je vrienden zijn ook van harte welkom. In verband met het aantal plaatsen in de zaal, is aanmelden sterk gewenst voor deze bijeenkomsten.

Meer activiteiten

16 juni 2018

Manu Keirse: lezing over het verlies van een kind (Maarssen)

Manu Keirse: Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist Speciaal voor leden van de vereniging Ouders van een Overleden Kind spreekt dr. Manu Keirse over het verlies van een kind. Als je kind sterft, word je gekatapulteerd in een vreemde wereld waarvan je het bestaan niet kende. Je staat voor de […]

Lees meer

9 juni 2018

Inloopmiddag Zuid-Holland juni 2018

Inloopmiddag Regio Zuid Holland Den Haag / Rotterdam / Westland Beste lotgenoten, Graag nodigen wij je uit voor een inloopmiddag op 9 juni aanstaande. Om de maand willen wij, Claudia en Meriam, je de gelegenheid geven om je verhaal te delen met ons en andere lotgenoten. In een warm aangeklede en prettige omgeving, nl. het […]

Lees meer