Lezing ‘moederhart vol rouw en liefde’ in Hengelo door Elsbeth Kuysters

Wanneer

zaterdag 17 december    
13:30 - 16:30

Waar

Kulturhus Hasselo
Henry Woodstraat 62, Hengelo, Overijssel, 7558 CP

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

De werkgroep Voor Elkaar van OOK organiseert een lezing door Elsbeth Kuysters in Kulturhus Hasselo te Hengelo.

Deze lezing staat open voor leden en introducés.

Elsbeth: “Tussen het verlangen en het loslaten heeft mijn kind Sara geleefd. Mijn verlangen om moeder te worden, haar loslaten van het leven, en vervolgens mijn voortleven zonder en met haar. Sara is op 17-jarige leeftijd overleden aan zelfdoding. Echt loslaten doe ik haar niet. Ik hoop dat mijn rouw oneindig mag zijn, zoals ook mijn liefde voor haar dat is. Want rouw en liefde horen bij elkaar.

In deze lezing neem ik je mee in ons persoonlijk verhaal en bespreek ik ook algemene aspecten die bij rouw en zelfdoding aan de orde zijn, vanuit mijn moederrol én als psycholoog. Zodat ouders, hulpverleners en andere betrokkenen er steun, troost en inspiratie uit kunnen halen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.”

De muzikale begeleiding bij de lezing is in handen van Ellen en Dennis.
Na de pauze is er gelegenheid tot interactie, vragen stellen en signeren van Elsbeth’s boek Moederhart vol rouw en liefde’: voortleven na de zelfdoding van mijn enig kind. De OOK-recensie van dit boek lees je hier terug.

Praktische informatie

De lezing is bedoeld voor leden en lotgenoten die de vereniging willen leren kennen.

Je bent welkom in Kulturhus Hasselo, Henri Woodstraat 62, Hengelo, Overijssel. Deuren open om 13.15 uur, aanvang programma 13.30 uur. Je wordt ontvangen met koffie en thee.

Na afloop kan er gezamenlijk nog iets gedronken worden.  Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn, aanmelden kan hieronder.

Meer evenementen

11 december 2022

Wereldlichtjesdag 2022

zondag 11 december @ 18:00 – 20:00 –

Wereldlichtjesdag 2022 vindt plaats in heel Nederland op zondag 11 december om 19 uur. Lees hier verder voor een activiteit bij jou in de buurt.

Lees meer

11 december 2022

Wereldlichtjesdag 2022 Noord-Brabant Oost

zondag 11 december @ 18:00 – 21:00 –

Wereldlichtjesdag 2022 vindt plaats op zondag 11 december. OOK organiseert een bijeenkomst in Brabant oost: Veldhoven. Welkom.

Lees meer