Een middag in Biddinghuizen over de kracht van zelfliefde

Datum/Tijd
zaterdag 09 november
14:00 - 16:00

Locatie
Het Koetshuis
Baan 33
Biddinghuizen

Op 9 november organiseert OOK een middag in Biddinghuizen. Spreker is Shanti Schiks. Zij vertelt over haar reis om haar verlies te kunnen dragen en het boek dat ze heeft gemaakt: ‘De kracht van zelfliefde‘. De lezing is voor een gedeelte ook interactief.

Shanti: “Mijn naam is Shanti Schiks en ik ben 31 jaar. Ik kom uit Amsterdam.
Na een groter verlies dan wat ik mij ooit had kunnen voorstellen van mijn zoontje, zijn oma en mijn ex in juli 2016, heb ik geleerd hoe en om alles in mijzelf lief te hebben. Juist ook de pijn en het verdriet van (dit) verlies omarmen zijn nodig om weer bij vreugde te kunnen komen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het leven nu nog als mooi en rijk ervaar.

Ik heb de lessen en inzichten die dit verlies mij hebben gebracht samen kunnen brengen in het werkboek wat sinds oktober 2018 is uitgegeven: de kracht van zelfliefde. Ik heb deze weg naar binnen de s-Elfin way genoemd en heb deze hiermee vernoemd naar mijn zoontje Elfin.  In de lezing vertel ik kort mijn verhaal maar ligt de nadruk vooral op de inzichten.  Het meest aanwezige inzicht is dat liefde niet stuk te krijgen is. Elfin is en blijft in alles aanwezig wat ik doe. De liefde voor hem is als brandstof geworden voor mijn leven. Daarover en nog veel meer vertel ik graag op 9 november! Er is ten alle tijden ruimte voor inbreng, vragen en het delen van visie. Gelijkwaardigheid, openheid en herkenning zijn voor mij belangrijke begrippen. Wij hebben allemaal wijsheid en inzichten en door dit te delen met elkaar leren wij.”

Je bent op 9 november 2019 welkom in dorpscentrum Het Koetshuis, Baan 33, 8256 BD Biddinghuizen.
Vanaf 13:30 uur is de inloop, de lezing is van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden verloopt via onderstaand formulier.

Meer activiteiten

16 november 2019

Ouderweekend OOK 2019

Het jaarlijkse ouderweekend van OOK is gericht op het bieden van troost, herkenning en perspectief aan ouders van een overleden kind. Aanmelden via de site.

Lees meer

10 november 2019

Wandelen in Rhenen

Op 10 november 2019 gaan we wandelen, deze keer in de prachtige omgeving van Rhenen. Welkom om mee te gaan.

Lees meer
Spring naar toolbar