Kaarsenmaken in Doornspijk

Wanneer

zaterdag 11 februari    
13:30 - 16:00

Waar

Kaarsenmakerij 't Campvelt
Verlengde Haerderweg 27, Doornspijk, Gelderland, 8085 RJ, Gelderland

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Kom je ook kaarsen maken? We treffen elkaar in Doornspijk, tussen Elburg en Nunspeet. Maak een lichtpuntje voor jezelf  en een lichtje voor je kind!

Vanaf 13.30 uur ben je welkom, we starten met koffie en thee. De techniek wordt je uitgelegd. Je maakt een gietkaars en gaat zelf aan de slag. Je bepaalt de kleur met behulp van gekleurde stukjes kaarsvet, die je zelf op maat maakt. Het resultaat is een prachtige kaars die heel mooi brandt.

Er kunnen maximaal 10 personen mee doen. Deze activiteit is een gezamenlijke van de OOK-provincies Gelderland-West en Flevoland, en alleen bedoeld voor leden. 

Je bent welkom bij Kaarsenmakerij - ‘t Campvelt, Verlengde Haerderweg 27, 8085 RJ Doornspijk. 

Je meldt je aan via onderstaand formulier. Wil je meer lezen over kaarsen maken in Doornspijk? Ga naar www.kaarsenmakerij.com.

Tot 11 februari!

Workshop kaarsen maken in Doornspijk

  • De workshop is open voor alle lotgenoten, dus ook als je geen lid bent, ben je welkom.
  • Op dit mailadres sturen we je de bevestiging van je reservering toe. Zorg dat OOK bij de vertrouwde mailadressen hoort of check je spambox voor meer.
  • In principe alleen ouders en hun partner, anderen in overleg.

Meer evenementen

21 februari 2023

VOL – Gespreksgroep regio Utrecht

dinsdag 21 februari @ 19:15 – 20:45 –

Doe jij mee met onze serie groepsgesprekken in Zeist? We starten op 21 februari 2023. Bedoeld voor leden van de vereniging Ouders Overleden Kind.

Lees meer

21 januari 2023

VOL – vogeltje naaldvilten

zaterdag 21 januari @ 13:00 – 17:00 –

Workshop is vol – OOK gaat vogeltjes naaldvilten in Ruinerwold. De workshop staat open voor leden en niet-leden. Welkom op 21 januari 2023.

Lees meer