inloopmiddag Zuid-Holland op 16 juni 2019

Datum/Tijd
zondag 16 juni
13:30 - 16:30

Locatie
Buitenplaats Ockenburg
Monsterseweg 4
Den Haag

Uitnodiging inloopmiddag Zuid-Holland: Picknick
 
Lieve mensen,
Op 16 juni a.s. is er weer een regiomiddag voor regio Zuid Holland. Deze keer is het op een zondag (Vaderdag) en buiten. We gaan picknicken in Ockenburg in Den Haag. Het lijkt ons mooi als iedereen iets meeneemt voor het eten en wij zorgen voor de rest. Misschien is het een idee om iets te maken wat je doet herinneren aan je kind (bijvoorbeeld zijn of haar favoriete eten of wat je erg lekker vond tijdens de zwangerschap).
We verzamelen om 12.30 uur bij de parkeerplaats ‘buitenplaats Ockenburg’ (via Google Maps goed te vinden).
Voor degenen die niet graag op de grond willen of kunnen zitten, neem ajb een eigen stoeltje mee. Als het weer te koud is of bij regen, is de bijeenkomst in het Carmahuis en lunchen we daar.
Op de dag zelf laten we weten of het buiten door kan gaan. Vermeld daarom bij je aanmelding bij ons via de mail ook je telefoonnummer. Zodat we je tijdig kunnen inlichten en bereiken. Fijn als je erbij bent!
 
Hartelijke groeten van Claudia, Eleonora en Meriam.

Meer activiteiten

6 juli 2019

Algemene Ledenvergadering en workshop labyrint tekenen OOK juli 2019

De leden van de vereniging Ouders Overleden Kind zijn welkom om mee te denken over activiteiten en werk van de vereniging. Ook is er ruimte voor ontmoeting. Binnenkort volgt meer informatie over deze ledenvergadering.

Lees meer

7 juli 2019

Wandelen in Oosterbeek

Op 7 juli gaan we wandelen in de prachtige omgeving van Oosterbeek. Stevige (wandel)schoenen zijn zeker aan te bevelen. Lotgenoten en familie zijn welkom.

Lees meer
Spring naar toolbar