inloopmiddag Zuid-Holland op 26 januari 2019

Datum/Tijd
zaterdag 26 januari
13:30 - 16:30

Locatie
Inloophuis Carma Naaldwijk
Dijkweg 21
Naaldwijk

Lieve mensen,

Wij nodigen iedereen weer uit voor een inloopmiddag in inloophuis Carma, Naaldwijk. Voor 26 januari is het thema ‘het nieuwe jaar’ (de datum is gewijzigd, zaterdag 12 januari 2019 vervalt).

Thema van 26 januari: ‘Het nieuwe jaar’. Deze keer willen we je iets op laten schrijven aan de hand van een paar vragen. Daarna lezen we elkaar voor wat we hebben opgeschreven en praten we erover. Je hoeft geen schrijver te zijn om dit te kunnen doen. Er is een boekentafel. Als je zelf een goed boek hebt, wat je heeft geholpen met je verdriet, kun je dat misschien ook meenemen. Er zal ook ruimte zijn voor het delen van je verdriet en je verhaal.

Er is gelegenheid om een foto mee te nemen van je kind. Daar zetten we met elkaar een kaarsje bij. Als je je van tevoren meer wilt aanmelden of je hebt een vraag, mail ons dan.

Hartelijke groeten, Eleonora, Meriam en Claudia.


Op de volgende data vinden ook inloopmiddagen plaats:

Zaterdag 26 januari (let op: wijziging, was eerst 12 januari)
Zaterdag 23 maart; creatieve middag
Zaterdag 8 juni
Elke middag start om 13.30 en loopt tot 16.30 uur.
Locatie: Carmahuis, Dijkweg 21 Naaldwijk.

Meer activiteiten

3 februari 2019

Winterwandeling in Overijssel

De wandelgroep OOK in Twente nodigt je uit, eens in het seizoen mee te gaan. Samen wandelen in de natuur kan troostvol zijn en perspectief bieden.

Lees meer

16 maart 2019

Landelijke Dag 2019

De vereniging Ouders Overleden Kind nodigt alle lotgenoten uit voor een dag om samen te zijn: ervaar dat samen zijn troost, herkenning en perspectief biedt. Meer details over het programma staan op deze pagina.

Lees meer
Spring naar toolbar