Inloopmiddag Zuid-Holland februari 2018

Datum/Tijd
zaterdag 10 februari
13:30 - 16:30

Locatie
Inloophuis Carma Naaldwijk
Dijkweg 21
Naaldwijk

Inloopmiddag Regio Zuid Holland Den Haag / Rotterdam / Westland

Lieve mensen,

Zaterdag 10 februari is er weer een inloopmiddag in Naaldwijk. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd. Als je wilt kun je een foto meenemen van je overleden kind(eren). BIJ DE FOTO steken we dan een kaarsje aan.

Deze middag willen we iets creatiefs met elkaar gaan doen. We willen met carbonpapier een tekening maken van een zwart-wit kopie. Dit kan een zwart-wit kopie zijn van een foto van of je overleden kind of een geliefd voorwerp van je overleden kind. Je kan ook denken aan een geliefde plek. Deze tekening willen we dan met  (aquarel)waterverf inkleuren. Wat je dus als enige hier voor mee hoeft te nemen is een zwart-wit kopie van een van de bovenstaande voorbeelden. Het resultaat kan heel verrassend zijn.

Waarschijnlijk duurt deze activiteit een uur en daarna kunnen we nog met elkaar  in gesprek. De middag begint om 13.30 uur en om 16.30 uur sluiten we de middag af. Locatie Carmahuis  Dijkweg 21 Naaldwijk. We vinden het fijn als je je van tevoren bij ons aanmeldt via de mail. En als je vragen hebt laat het weten!

Hartelijke groeten van Claudia en Meriam.

Meer activiteiten

7 oktober 2017

Inloopmiddag oktober 2017 Regio Zuid Holland

Inloopmiddag Regio Zuid Holland Den Haag / Rotterdam / Westland Beste lotgenoten, Graag nodigen wij je uit voor een inloopmiddag op 7 oktober aanstaande.Om de maand willen wij, Claudia en Meriam, je de gelegenheid geven om je verhaal te delen met ons en andere lotgenoten. In een warm aangeklede en prettige omgeving, nl. het Inloophuis […]

Lees meer

16 december 2017

Inloopmiddag Zuid-Holland december 2017

Inloopmiddag Regio Zuid Holland Den Haag / Rotterdam / Westland Beste lotgenoten, Graag nodigen wij je uit voor een inloopmiddag op 16 december aanstaande.Om de maand willen wij, Claudia en Meriam, je de gelegenheid geven om je verhaal te delen met ons en andere lotgenoten. In een warm aangeklede en prettige omgeving, nl. het Inloophuis […]

Lees meer