Inloopmiddag in Naaldwijk – verplaatst naar 8 december 2019

Datum/Tijd
zaterdag 30 november
13:30 - 16:30

Locatie
inloophuis Carma
Dijkweg 21
Naaldwijk
Zuid-Holland

Lieve mensen,

In de regio Zuid-Holland komt OOK regelmatig bij elkaar om onszelf en elkaar te steunen bij het immense verdriet. Er is geen onderscheid in het verlies: het maakt niet uit op welke leeftijd je kind is overleden of op welke manier, je bent welkom. Herkenning, troost en perspectief vormen het uitgangspunt. Je kunt terecht met je verhaal, keer op keer. Altijd informeel en veilig. Wanneer jij er behoefte aan hebt.

De bijeenkomst van 30 november wordt verplaatst naar zondag 8 december, Wereldlichtjesdag.
Op 30 november is er GEEN bijeenkomst.

Lieve mensen,

Op 8 december is het Wereldlichtjesdag. We willen op deze avond samenkomen om met elkaar een kaarsje te branden voor onze lieve kinderen.

We beginnen de bijeenkomst om 17.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Het is de bedoeling dat jezelf wat te eten meeneemt. We dachten dat het leuk zou zijn als je het lievelingseten van je kind meeneemt.  Wie weet heb je er ook nog een mooie herinnering bij, die je dan in de groep kunt delen. Neem niet teveel mee hooguit een portie voor twee personen. We gaan alles met elkaar delen.

Na het eten gaan we gezamenlijk de kaarsjes branden en de naam van ons kind noemen.

Er is ook tijd voor muziek, gedicht en stilte.

Als je zelf een gedicht hebt dat je graag voor wilt lezen of door iemand anders wilt laten voorlezen horen we dat graag.

Indien je graag een bepaald  muzieknummer wilt horen, kunt u het meenemen.
Graag wel van te voren doorgeven.

De bijeenkomst is in het Carmahuis, Dijkweg 21, Naaldwijk en duurt tot 20.15 uur.

Het zou prettig zijn als je je van te voren opgeeft. Dat doe je via een mailtje. Dit is echter niet verplicht.

Eleonora, Meriam en Claudia

Meer activiteiten

2 november 2019

Algemene Ledenvergadering OOK november 2019

Op zaterdag 2 november 2019 organiseert OOK een ledenvergadering, bij PGO Support in Utrecht (Daltonlaan 600). Bij deze vergadering worden enkele nieuwe bestuursleden aangesteld; hierover hebben de leden inspraak. We kijken tevens naar 2020 en de activiteiten die we aanbieden via onze werkgroepen. Daarna lunchen we samen, onder begeleiding van koesterkaartjes. Op basis van deze […]

Lees meer

16 november 2019

Ouderweekend OOK 2019

Het jaarlijkse ouderweekend van OOK is gericht op het bieden van troost, herkenning en perspectief aan ouders van een overleden kind. Aanmelden via de site.

Lees meer
Spring naar toolbar