Helpende handen, luisterende oren: iets voor jou?

Datum/Tijd
donderdag 10 november
19:00 - 20:30

Is de vrijwilligersdag OOK iets voor jou?

Zoals je misschien al weet, kan onze vereniging van bijna 1500 leden niet bestaan zonder vrijwilligers. Op zaterdag 26 november aanstaande wordt voor deze actieve groep dan ook de jaarlijkse vrijwilligersdag georganiseerd. Een speciale dag met een waardevol opgezet programma, om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Een ‘dankjewel’ voor die mensen die wat van hun tijd vrijmaken voor lotgenoten.

Is zo’n vrijwilligersdag iets voor jou?
Is het vrijwilligerswerk bij OOK iets voor jou?
Zou je maximaal twee uurtjes per week vorm willen geven aan troost, herkenning en perspectief, de pijlers waar onze vereniging voor staat? 

Op donderdagavond 10 november organiseren we vanuit het bestuur een vrijblijvende online bijeenkomst, waarin we informatie geven over het vrijwilligerswerk binnen OOK. We zijn namelijk op zoek naar mensen die onder andere meedenken binnen de werkgroep publiciteit, bijvoorbeeld over de inhoud en vormgeving van de digitale nieuwsbrief ‘Erbij’.
Ook in ons ‘bestuurlijk’ team zijn we op zoek naar versterking, zodat voor alle vrijwilligers de taken behapbaar blijven en te combineren zijn met het dagelijkse leven.

We willen in contact komen met leden die graag een (klein) steentje willen bijdragen om de Vereniging OOK gezond te houden. Voor lotgenoten door lotgenoten!

Zien we jou tijdens de online bijeenkomst? Vul onderstaand aanmeldingsformulier in vóór dinsdag 8 november, dan krijg je de link van de bijeenkomst toegestuurd in de mail.

Dank je wel voor je aanmelding! We hopen je te ontmoeten op 10 november. En wie weet ben je zo enthousiast dat je meteen aanschuift op zaterdag 26 november, de Vrijwilligersdag!

Meer evenementen

26 november 2022

Vrijwilligersdag: OOK bedankt vrijwilligers

OOK organiseert voor alle actieve vrijwilligers een bedankdag op 26 november 2022 in Hooglanderveen, vlakbij Amersfoort Vathorst. Welkom.

Lees meer

18 maart 2023

Landelijke Dag 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert OOK haar landelijke dag, ook voor lotgenoten die geen lid zijn. Ontdek herkenning, troost en perspectief bij OOK. 

Lees meer