Gespreksgroep Noord (Leeuwarden) vanaf oktober 2019

Datum/Tijd
dinsdag 08 oktober
14:00 - 16:00

Locatie
Vrijwilligersorganisatie AanZet
Tesselschadestraat 8a
Leeuwarden

Gespreksgroep in Leeuwarden

Regio Noord start in oktober 2019 weer een gespreksgroep voor ouders van een overleden kind. Per middag snijden we een thema aan, bijvoorbeeld de crematie/begrafenis, of rouw en werk, of hoe gaat het in je eigen familie. De bijeenkomsten zullen eens in de drie weken in Leeuwarden plaatsvinden op dinsdag. De data zijn als volgt: dinsdag 8 oktober, 2 oktober, 5 november, 26 november en 17 december, steeds om 14.00 uur aan de Tesselschadestraat 8a bij AanZet. De gespreksgroep zal worden geleid door Claasje Nicolai en Hieke de Vries. NB in eerste instantie zou worden gestart in september, maar nu is voor een latere startdatum gekozen.

Hieke de Vries

Claasje Nicolai

Meer activiteiten

9 november 2019

Een middag in Biddinghuizen over de kracht van zelfliefde

Op 9 november organiseert OOK een middag in Biddinghuizen. Spreker is Shanti Schiks. Zij vertelt over haar reis om haar verlies te kunnen dragen en het boek dat ze heeft gemaakt: ‘De kracht van zelfliefde’. De lezing is voor een gedeelte ook interactief. Shanti: “Mijn naam is Shanti Schiks en ik ben 31 jaar. Ik […]

Lees meer

16 november 2019

Ouderweekend OOK 2019

Het jaarlijkse ouderweekend van OOK is gericht op het bieden van troost, herkenning en perspectief aan ouders van een overleden kind. Aanmelden via de site.

Lees meer
Spring naar toolbar