Gespreksgroep Groningen (8 bijeenkomsten)

Datum/Tijd
woensdag 14 september
Hele dag

De werkgroep Noord start in de provincie Groningen op 14 september 2022 een gespreksgroep voor jou. De bijeenkomsten zullen om de drie weken op een doordeweekse middag of avond plaatsvinden. Locatie nog nader te bepalen. Let op: de datum kan misschien verschuiven, afhankelijk van de wensen van de deelnemers. 

De bijeenkomsten zullen er als volgt uitzien:

* Welkom met koffie/thee
* Kaarsenritueel, daarbij noemen we de namen van onze kinderen.
* We richten een gedenkplek in waarvoor we je vragen om een foto of een iets moois van je overleden kind mee te nemen.

Tijdens de bijeenkomsten staat het verliesverhaal centraal en komen de volgende vragen/onderwerpen aan bod.

–           Waar wil jij over praten?
–           Welke gedichten vind je mooi?
–           Wat heb je nodig om de draad weer op te pakken?
–           Wat zijn je ervaringen met je familie- en/of vriendenkring?
–           (Hoe) wordt de naam van je overleden kind nog genoemd?

Ook al is het moeilijk om hierover te praten, dan toch kan het helpen je je verdriet een stukje lichter maken. Dus denk er nog eens goed over na want misschien kan deze gespreksgroep toch iets voor je betekenen. Graag nodigen we je uit want lotgenoten vinden herkenning bij elkaar en delen samen hun verdriet.

De groep zal door twee leden van OOK-werkgroep Noord worden begeleid. Voor meer informatie: Johan de Jong, via telefoon 06 – 50 65 15 82.

De regio Noord kent ook Friesland en Drenthe: ook daar starten gespreksgroepen. De locatie van de bijeenkomsten krijg je van ons te horen na aanmelding. Geef je op voor een van deze groepen via onderstaand formulier:

Gespreksgroepen regio Noord va. september 2022

  • De gespreksgroep staat open voor leden. Ben je nog geen lid? Je bent welkom na aanmelding als lid. Je kunt je via de website aanmelden.
    Kies de provincie van jouw keuze.
  • Geef SVP aan of je op een middag of avond bij de gespreksgroep wilt. We bekijken of we hier invulling aan kunnen geven.

Meer evenementen

11 oktober 2022

Gesprekscyclus in Hengelo

Vanaf oktober 2022 organiseert OOK en Hengelo een gespreksgroep voor lotgenoten. Ouders van een overleden kind zijn hartelijk welkom om aan te sluiten bij deze serie groepsgesprekken.

Lees meer

3 september 2022

Wandeling in de Ooij bij Nijmegen (september)

Wandel op 3 september 2022 mee rond Nijmegen met OOK. Open voor leden en niet-leden. Meld je aan en ervaar wat lotgenotencontact is.

Lees meer